Virkningerne af Ampalaya

Ampalaya, eller bitter melon, er en plante, frø og frugter, der anvendes i alternativ medicin. Ampalaya gives for en række årsager, herunder til behandling af diabetes, psoriasis, mavesår, forstoppelse og nyresten.

Funktion

Ampalaya hjælper produktionen af ​​insulin i kroppen, hvilket sænker blodsukkeret hos nogle diabetikere. Derudover bitre syrer i melon støtte i fordøjelsen, ifølge National Bitter Melon Råd.

Tidsramme

Ampalaya er generelt anses for sikkert for kort tids brug på tre måneder eller derunder, ifølge RxList. Sin langsigtede sikkerhed er ukendt.

Lægemiddelinteraktioner

Når det tages med oral medicin, der behandler diabetes ligesom metformin Ampalaya udgør en risiko for hypoglykæmi eller lavt blodsukker.

Risici

Saften fra bitter melon har potentiale til at forårsage mavesmerter, kramper og diarré, ifølge Læger Desktop Reference. Frøene undertiden kan forårsage øget sult og hovedpine.

Overvejelser

Virkningerne af at bruge ampalaya under graviditet eller amning er ukendt. Hvis du har en leversygdom eller glucose-6-phosphat dehydrogenase-mangel, kan det ikke være sikkert for dig at bruge ampalaya som et lægemiddel.