Vilka Essenser Finns i Rescue Remedy?

Rescue Remedy är ett naturläkemedel som innehåller blomma essenser som lugna sinnet och återställa mental balans. Den skapades av Dr Edward Bach, en brittisk läkare på 1920-talet och 1930-talet. Dr Bach var också en bakteriologen, forskare och homeopat. Han trodde att mentala tillstånd och attityd spelar en viktig roll i en persons hälsa, därav hans vänder sig till naturen för lösningar, och med tiden utveckla sin blomma essenser.

Rock Rose

Rock ros är en av ingredienserna i Rescue Remedy. Den är utformad för att lindra känslor av skräck och panik som t.ex. kan orsakas av för mycket stress, eller känslor av att vara överväldigad.

Impatiens

Impatiens är en annan av Bachs blomster essenser och det är skapat för att hjälpa dem som är otåliga och har en tendens att tänka eller agera på ett snabbt sätt. Det kan också hjälpa för dem som har problem med empati och tålamod och kan inte förstå varför andra har dessa egenskaper. Det går snabbt att befria en otålig attityd, och kommer att bidra till att sänka stressnivån i samband med detta.

Star of Bethlehem

Star of Bethlehem är att hjälpa dem som lider av trauma eller chock, oavsett om något som har hänt nyligen eller långt tidigare. Det kan hjälpa dem som lider av trauma och chock att integrera de ursprungliga upplevelser i deras nuvarande liv, så att minnena inte gro och göra situationen värre.

Cherry Plum

Cherry plommon blomma essens är att hjälpa dem som har farhågor om förlust av kontroll över tankar och handlingar, och på grund av sådant, att göra något som de vet är dåligt för dem, eller är moraliskt fel. Denna blomma essens lär en person att lita på sin egen inneboende visdom, samt ge dem modet att följa denna visdom.

Clematis

Clematis blomma essens hjälper människor som är missnöjda och på grund av detta de tillbringar mycket tid mentalt i fantasivärldar. Det bidrar till att jorda och centrera den så att de kan hantera sin vardag. Det kan också hjälpa till med kreativitet och hur man använder kreativitet för att förbättra deras liv i nuet. Slutligen främjar klarhet och vakenhet.