Vilka är fördelarna med Thai Hand Zonterapi?

Thai handen zonterapi är en form av massage som inriktar sig på specifika zoner och tryckpunkter som finns på handflatorna och ryggar i handen. Som en helande zonterapi, det erbjuds av många yrkesverksamma och spa som tjänst. Enligt National Institute of Zonterapi, enkla tekniker tillämpas på fingrar, händer och handleder främja hälsa och helande till alla kroppsområden.

Origins

Thai handen zonterapi massage är en vanlig metod som går tillbaka århundraden i Fjärran Östern och Mellanöstern kulturer. Enligt den thailändska Institute of Healing Arts, detta sätt att massagen började mellan 800 och 1200 e.Kr.

Reducerande Huvudvärk

Tryckpunkter för huvudet och tempel regionen finns på spetsarna av tummen och fingrarna. Genom att försiktigt knåda och massera tips bara, är det möjligt att sakta minska huvudvärk eller migrän tryck.

Bihålor

För att öppna upp bihålorna och minska trycket, sakta massera längder varje finger. Fokusera på fingertopparna för att förbättra cirkulationen i huvudet och örat regionen genom att öka flödet av syre.

Allergier

Allergi symptom av alla slag kan minskas genom att applicera tryck på den köttiga delen av de övre sidorna av handflatan. Detta kommer att öka cirkulationen i näsgångarna och halsregionen.

Nacke och skuldra

Genom att massera området strax under leden varje finger på ovansidan av varje hand i en medsols rörelse från vänster till höger, är det möjligt att minska nacktrycket. Regionen axel styrs av det andra segmentet av varje finger, regionen under fingertopp (topp / första segmentet).

Back Pain

Sidorna på händerna runt tummen området rör ryggen, och du kan minska smärta det genom att försiktigt massera området tillbaka i handleden och tummen regioner.