Vilka är de behandlingar för nagelsvamp utan medicin?

Det finns många naturliga behandlingar på marknaden, liksom många huskurer, som hjälper till att stoppa tillväxten av nagelsvamp. Dessa behandlingar tillåter en frisk, klar nagel att växa i stället för den tjocka, gulnat, spröd spik påverkas av svampinfektion.

Missuppfattningar

Det är en vanlig missuppfattning att nagelsvamp infektioner måste behandlas med hårda utvärtes läkemedel eller kraftfulla orala anti-svamp recept, som kan ha en skadlig effekt på levern. Icke-medicinska anti-svamp lösningar, krämer och behandlingar på marknaden kan vara lika framgångsrika, och med mycket färre biverkningar och komplikationer än behandlingar läkemedel.

Typer

Antisvampmedel såsom tea tree olja, mandelolja, jojobaolja, citrongräs och lavendel oljor är vanliga växtbaserade ingredienser i aktuella lösningar såsom Zetaclear och Sporax. Behandlingar med naturliga ingredienser kan köpas online eller i hälsokostbutiker och växtbaserade butiker, och kan användas antingen ensamt eller i kombination med andra behandlingar för bästa resultat.

Tidsplan

Oavsett vilken nagelbehandling väljs för att behandla nagelsvamp bör lika stor vikt läggas vid den tid behandlingen fortsätter. De flesta utvärtes behandlingar bör användas minst två gånger om dagen för maximalt resultat, men oftast inte mindre än en gång per dag, under en period på mellan 3 och 12 månader.

Signifikans

Den huvudsakliga betydelsen av en utvärtes nagelsvamp behandling, antingen medicinskt eller icke-medicinska, är att döda och förhindra tillväxten av svampen och eventuella bakterier som orsakar infektionen. Icke-medicinska anti-svamp behandlingar är mycket säkrare än kemiskt består mediciner, och har relativt få biverkningar, om något.

Överväganden

Det finns många gemensamma hushållet ämnen som kan hjälpa till att läka den infekterade nageln, samt bidra till att förhindra tillväxt av bakterier och svamp, och förhindra återkommande infektioner. Dessa kan användas tillsammans med alla eteriska oljor eller utvärtes behandlingar som du använder, och kan inkludera: äppelcidervinäger eller vit vinäger, tea tree olja, lavendelolja, väteperoxid, eller blötläggning de infekterade naglar i Epsom salt.