Vetverbranding Ontbijt Foods

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het lichaam nodig heeft om te beginnen haar dag met brandstof (calorieën). Bij het ontbijt wordt overgeslagen, het metabolisme vertraagt ​​en de mensen meer de hele dag door eten en word hongerig sneller. De volgende vetverbranding ontbijt voedsel kan versnellen de stofwisseling, dat helpt vet te verbranden gedurende de dag.

Fruit

Vruchten zoals bananen, citrusvruchten en meloen zijn gezonde keuzes. Vruchten hebben natuurlijke suikers en zorgen voor de broodnodige energie, maakt de maag een vol gevoel (vanwege de vezels) en helpt vet te verbranden.

Graan-

Volkoren droge ontbijtgranen en warme granen zoals havermout zijn gevuld met vezels en complexe koolhydraten. Vezels en complexe koolhydraten handhaven van gezonde bloedsuikerspiegel helpen reguleren van de opslag van vet in het lichaam.

Lowfat of Fat Free Milk

Vetarme of vetvrije melk bevat hoge niveaus van calcium. Calcium verhoogt de stofwisseling van het lichaam die helpt vet te verbranden.

Warme Dranken

Zwarte thee, groene thee en koffie bevat EGCG, een chemische stof die de stofwisseling beïnvloedt. EGCG helpt vetzuren opgeslagen in het lichaam te elimineren en ook geeft het lichaam meer energie.

Lean Protein

Magere eiwitten zoals kalkoen of kip toegevoegd aan een ei wit omelet is een gezond ontbijt alternatief. Eiwit helpt calorieën te verbranden sneller.