Veteranen Voordelen en Thuiszorg

Veteranen Voordelen en Thuiszorg

Samen met andere reeds lang gevestigde Administratie voordelen Veteran's, zijn huis gezondheidszorg diensten die worden aangeboden voor huis gebonden veteranen met chronische ziekten of-dienst verbonden handicap. Een relatief nieuw huis gezondheidszorg dienst voegt een draai aan thuiszorg door het aanbieden van een communautair Residential Care Program voor veteranen niet in staat om zelfstandig in hun eigen huis wonen. In plaats van de mantelzorger maken bezoeken aan de veteranen 'huizen, onder Medisch Foster Home (MFH) zorg, de veteraan woont in het huis van de mantelzorger.

Geschiedenis van de VA Home Care Programma

Thuiszorg medische diensten voor veteranen zijn al lang een deel van VA voordelen. Het MFH programma begon als een pilot-programma in Little Rock, Arkansas. Volgens geleverd door een VA MFH Nationaal Programma Coördinator informatie, die programma's waren zo succesvol de VA ontwikkelt momenteel 67 MFH-programma's in 36 staten.

Van Home Care en MFH

Thuis werkers in de gezondheidszorg - zoals verpleegkundigen, gezondheid assistenten en therapeuten - komen naar het huis van een veteraan en zorgen voor de korte termijn diensten van een ziekenhuis of verpleeghuis, vaak op een als een noodzakelijke basis. Andere gezondheidszorg alternatieven moeten eerst worden uitgeput vooraleer de home service beschikbaar komt. De MFH begint met de coördinator die overeenkomen met een verzorger die in de gemeenschap die bereid is om langdurige verpleging en persoonlijke hulp te bieden aan veteranen die in aanmerking komen voor verpleeghuiszorg. Zodra de veteraan is gevestigd in het huis van de verzorger, krijgt hij ruimte, plank, fysieke, sociale en emotionele zorg, net als ieder ander lid van de familie.

Voordelen van de plannen

Thuis gezondheidszorg diensten voorrang geven aan veteranen met 50 procent of meer-dienst verbonden handicap. De VA betaalt voor alle of een deel van de dienst wanneer geld beschikbaar is om dat te doen. Elke veteraan bereid om de diensten te kopen kan dat ook doen. Een veteraan leven in een MFH betaalt de zorgverlener tussen de $ 1.500 en $ 3.000 per maand (afhankelijk van zijn conditie) en ontvangt persoonlijke verzorging en een levenslange huis met een gezin. MFH kosten zijn ongeveer de helft van die van een verpleeghuis en mist een geïnstitutionaliseerde omgeving. Dit soort regeling bespaart de VA geld, helpt de veteraan fysiek en emotioneel en zet geld terug in de gemeenschap.

Verzorger Oversight and Training

Een derde van de veteranen ontvangen gekocht gezondheidszorg thuiszorg worden benaderd om ervoor te zorgen dat ze het ontvangen van de diensten die zij betalen. Medewerkers van zowel de Home Based Primary Care (HBPC) of de Spinal Cord Injury Home Care (SCI-HC) programma maakt onaangekondigde huis-assessment bezoeken en biedt verzorger onderwijs en verpleeginrichtingen training voor de MFH Program.

Om meer te leren

Voor meer informatie over thuis gezondheidszorg voordelen en andere maatschappelijke diensten te leren voor veteranen, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde VA Medical Center en vraag naar het maatschappelijk werk, home-based eerstelijns gezondheidszorg, of de gemeenschap residentiële zorg kantoor. E-mail Aida Fonseca, NSW, LCSW ([email protected]) of Dan Goedken, MSSW, LICSW ([email protected]) met aanvullende vragen of interesse in steeds een medisch Foster Home verzorger uit te drukken.