Veteranen Voordelen Disability Compensatie

Veteranen Voordelen Disability Compensatie

Compensatie handicap is een belastingvrije uitkering voor veteranen die tijdens hun militaire dienst gehandicapt of chronisch ziek zijn geworden. Met ingang van 2010, veteranen geconfronteerd met een daling van het aantal hindernissen te ontvangen uitkeringen.

Verkiesbaarheid

In aanmerking te komen voor arbeidsongeschiktheid vergoeding hangt af van de status van een lid. Een dienst lid kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding indien hij onder andere omstandigheden dan de status ontslagen "oneervol," en als hij in actieve dienst of met verlof op het moment van zijn blessure was.

Time Frame

Sinds de Veteranen Claims geschillencommissie uitgegeven hun "rapport aan het Congres" in 1996, kunnen veteranen een claim op elk moment na een blessure en nog steeds in aanmerking komen voor compensatie. Zodra een veteraan de claim heeft ingediend, zou hij 40 dagen voor het Veterans Affairs (VA) wachten om de claim te verwerken.

Compensatie

De VA is verantwoordelijk voor de uitgifte en vergoedingen veteranen '. Het bedrag van de vergoeding elke veteraan krijgt, hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal personen ten laste en arbeidsongeschiktheid waardering. De website VA is voorzien van een Compensation Rate tabel die kan helpen een dienst lid anticiperen op de betaling te wijten hem.