Verzorger Checklist voor het instellen van een bejaarde familielid in het huis

Verzorger Checklist voor het instellen van een bejaarde familielid in het huis

Zelfs actieve en zelfstandige individuen leeftijd. Terwijl zorgcentra zijn verbeterd, veel kiezen om hun oudere familieleden in hun eigen huis te brengen. Deze leefsituatie maakt valide familieleden om te dienen als zorgverleners, het bijhouden van de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van de senioren. Voordat verwelkomen senioren in uw huis, is het essentieel om voor te bereiden op hun komst en stappen ondernemen om ervoor te zorgen hun woonsituatie is comfortabel, gemakkelijk en voordelig voor alle betrokkenen.

Mogelijkheid

Bespreek de haalbaarheid van deze woonsituatie met hun arts. Veel omstandigheden vereisen 24-uurs zorg of het gebruik van speciale apparatuur. Als het niet mogelijk is de ideale omgeving persoonlijke huis voorzien kan een verpleeghuis de enige optie. Praat met de arts over het inhuren van een huis gezondheid aide of live-in verpleegkundige in de thuiszorg te bieden. Zorg ervoor dat u de zorg regime die nodig zullen zijn te begrijpen.

Begroting

Controleer uw maandelijkse / jaarlijkse begroting en plan voor een nieuw lid van het huishouden. Onder meer de kosten voor voedsel, onderdak, entertainment, verzekeringen en medische zorg. Als out-of-pocket kosten onredelijk zijn, praten met andere familieleden, maatschappelijke organisaties en de lokale afdeling van de menselijke diensten. Deze middelen kunnen in staat zijn om extra geld, de maandelijkse toelage, informatie over de fiscale aftrek en andere ondersteunende diensten. Bouw een besparing voor nood- en onverwachte uitgaven.

Make Space

Duidelijk ruimte voor een nieuw lid van het huishouden. Houd rekening met de mobiliteit obstakels (bv trappen, hellingen). Maak de nodige reparaties en renovatie. Aanschaffen meubels indien nodig.

Praat Met Elder

Bespreek onderweg met uw oudere familielid. Probeer te hash uit meningsverschillen voor het plegen van de verhuizing. Veel senioren kwalijk de implicatie dat zij niet in staat zijn zelfstandig wonen. Dit geldt met name voor mensen die alleen al voor vele jaren hebben geleefd. Werken door middel van deze kwesties, waarbij een bemiddelaar of adviseur indien nodig.

Praat met huishoudelijke

Bespreek de verhuizing met de andere leden van uw huishouden. Als niet eerder betrokken bij de planning, onder andere in het begrotingsplan. Zorg ervoor dat alle zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheden als zorgverleners. Beslis over een primaire en secundaire verzorger. Herschikken schema als dat nodig is. Een lijst van contactadressen in noodgevallen, medicatie regimes en andere prioritaire taken. Bericht vermelde items in een veilige, goed zichtbare locatie.

Verhuizing

Beweeg je bejaarde familielid en haar effecten in uw huis. Geen voorwerpen weg te gooien zonder voorafgaande toestemming. Koop extra opslagruimte als praktisch en noodzakelijk.

Afsluiten

Close-up van zijn vorige woonplaats. Uitgeschakeld nutsbedrijven. Veranderen zijn adres bij de United States Postal Service tenminste 2 weken voorafgaand aan de definitieve verhuizing. Schoon te maken en te ontruimen een gehuurde plaats. Verhuren, verkopen of close up privé-eigendom.

Papierwerk

Plan voor medische complicaties, verslechterende omstandigheden en uiteindelijk de dood. Verduidelijk uw gezag als primaire verzorger (dwz Volmacht). Weet welke autoriteit moet je juridische en medische zaken van uw oudere vergemakkelijken. Kijk in de creatie van een levend wil of verkavelingsplan terwijl uw oudste nog in staat is het uitvoeren van haar eigen bedrijf. Zorg ervoor dat alle medische en juridische documentatie in orde is.