Verstuikte pols Behandeling

Een verstuikte pols treedt op wanneer de ligamenten in de pols te ver worden opgerekt. Wanneer een persoon valt, de spieren, ligamenten en pezen van de pols te absorberen grote impact en kan worden uitgerekt of gescheurd.

Rest

Het begin van de behandeling voor een verstuikte pols vereist rust. Na 24 tot 48 uur, kan de gewonde afzonderlijke geleidelijk aan de pols te gebruiken, hoewel ze niet de pols meer dan comfortabel is moet uitoefenen. Met behulp van een pols spalk zal de controle beweging van de spieren te helpen.

Ice

Onmiddellijk na het letsel optreedt, ijs het gebied voor 20 minuten om 2:58 uur met een pak ijs of zak bevroren groenten zwelling te voorkomen.

Compressie

Een andere behandeling voor verstuikte polsen is compressie. Gebruik een Aas bandage om de pols teruglopen van de vingers naar het midden van de onderarm te immobiliseren en verdere pijn of letsel.

Elevate

Het is belangrijk om je pols hoger te houden dan uw hart om bloed te voorkomen haasten om het te. Een ernstige pols verstuiking die niet verhoogd kon leiden tot een artritische aandoening.

Fysiotherapie

Ernstige pols verstuikingen of gebroken polsen kan fysiotherapie nodig heeft om de spieren en ligamenten te herstellen. De therapie kan enkele weken tot maanden, afhankelijk van de ernst van het letsel.