Verstopte neus Allergieën KruidenRemedies

Verstopte neus Allergieën KruidenRemedies

Allergieën kunnen veel klachten veroorzaken zoals jeukende tranende ogen, hoofdpijn en verstopte neus. Je hoeft niet naar beneden te komen met deze symptomen tijdens allergie seizoen. Mogelijk ondervindt u een stof of een huisdier allergie. Wat de oorzaak ook, zal u wilt behandelen uw verstopte neus zo snel mogelijk. Anders zal het moeilijk zijn om te ademen, slapen, en zelfs je eten door te slikken. Er zijn een aantal kruiden die u kunt gebruiken om wat hulp te krijgen.

Vitamine C

Vitamine C bovenaan de lijst van kruidengeneesmiddelen voor neusverstopping. Dit komt omdat vitamine C heeft de macht om uw histamine te verminderen en opent uw neus en sinus passages, zodat u kunt weer vrij ademen. Een regelmatige dosis vitamine C is echter niet voldoende. Als je een verstopte neus zul je nodig hebt om een ​​grote dosis vitamine C nemen om een ​​verbetering te zien. De aanbevolen dosering is in dit geval 1000 mg driemaal daags. Neem het met uw maaltijden, zodat u niet vergeet en zodat het niet je maag van streek.

Eucalyptus Oil

Eucalyptus olie is krachtig genoeg om open te stellen uw neus als je het inademt. De eenvoudigste manier om dit te doen is om een ​​pot water aan de kook. Voeg tien druppels eucalyptus olie aan het water. Leg een handdoek over je hoofd en hangen boven de pot met water. Breng minstens vijf minuten inademen van de stoom. Het slijm in je neusholte zal worden als een vloeistof en beginnen weglopen. U kunt dit doen zo vaak als je wilt.

Quercetine en Bromelaïne

Quercetine en bromelaïne zijn twee kruiden-supplementen die samen worden verkocht als een pakket voor mensen die lijden aan allergieën. De Quercetine werkt om de histamine te blokkeren waardoor je verstopte neus. De Bromelaïne verlicht de zwelling en ontsteking van de neus en vermindert het slijm. Neem twee capsules per dag totdat u zich beter voelt. U kunt ook doorgaan met dit product te gebruiken als je nog steeds rond de allergie trekker.