Verschillende soorten van Group Health Plans

Verschillende soorten van Group Health Plans

Voordelen voor de gezondheid werden voor het eerst geïntroduceerd in de Verenigde Staten in de jaren 1940. Verzekeringsmaatschappijen hebben sindsdien een verscheidenheid van de dekking plannen voorzien. Maar groepsverzekering, meestal aangeboden door een werkgever of familielid, is vaak de minst dure dekking. Werkgevers betalen sommige of alle van de dekking bedrag voor medewerkers. Er zijn verschillende soorten van de gezondheid groep plannen aangeboden. En er zijn voordelen en nadelen aan elk type van het plan.

Vrijwaring Dekking

Schadevergoeding, of fee-for-service, dekking is voor personen die buiten leven van verzekeringsmaatschappijen grote dekking netwerken, meestal op het platteland. Verzekeringsmaatschappijen schetsen vaak specifieke artsen of ziekenhuizen, vallen onder wat een dekking netwerk genaamd. Mensen die kiezen voor een verzekering tegen plannen kunnen deze netwerken ontoegankelijk te vinden. Deze plannen zijn zeldzaam, maar nog steeds bestaan. In een vergoeding plan, kan de verzekerde te bezoeken welke arts hij of zij kiest. De verzekeringsmaatschappij betaalt een vast bedrag voor de dekking, op basis van het eigen risico. De verzekerde moet bijhouden van alle medische kosten te houden en stuur ze naar de verzekeringsmaatschappij voor vergoeding.

Health Maintenance Organizations (HMO)

Als u meedoet aan een onderhoud gezondheid organisatie of HMO, het individu of groep betaalt een vaste maandelijkse kosten genoemd een premie. De individuele patiënt kiest vervolgens een arts van het netwerk naar hun primaire zorg manager. Deze arts is dan verantwoordelijk voor de algemene zorg van de patiënt en voor het maken van verwijzingen voor gespecialiseerde gezondheid betreft. Zorgorganisaties dekken de meeste medische kosten binnen een dekkingsgebied, nadat de patiënt betaalt een lage betaling voor diensten een zogenaamde co-betaling. Zorgorganisaties alleen betrekking hebben op diensten in hun netwerk van leveranciers, wat betekent dat ze geen betrekking op medische procedures bij niet-goedgekeurde artsen of ziekenhuizen.

Preferred Provider Organisaties (PPO)

Preferred provider organisaties (PPO) zijn vergelijkbaar met zorgorganisaties, in dat het individu betaalt een premie voor de dekking. De gezondheidszorg bedrijf opereert onder een beheerd netwerk van providers. Maar de patiënt hoeft niet één arts voor primaire dekking te halen. Ze kunnen gewoon een afspraak maken met elke arts in de dekking van het netwerk. En als de patiënt wil een arts buiten het netwerk te zien, zullen ze de meeste kans hebben om een ​​hogere co-betaling voor diensten te betalen. OEP's bieden meer vrijheid in de medische behandeling.

Point of Service Plans (POS)

Punt van de dienst plannen zijn een combinatie van HMO en PPO. Zij combineren de vrijheid van een PPO met de lagere kosten van een HMO. En zij op het idee dat voor lagere kosten, dekking gelimiteerd. Maar voor een hogere kostprijs, er is meer divers dekking opties. In een POS, kunnen patiënten hun huisarts vragen om een ​​verwijzing, of verwijzen zelf voor een iets hogere prijs.

Hoge Aftrekbare Health Plans

Hoge aftrekbare ziektekostenverzekering plannen zijn steeds populairder met werkgevers geworden omdat het bedrijf betaalt veel minder dan nu het geval met uitgebreide verzekering plannen, volgens de Washington Post. Hoog eigen gezondheid plannen vereisen een lage premie, maar een hoog eigen risico. Ze worden meestal gebruikt door mensen die de arts bezoekt zelden. De meeste plannen omvatten een Health Saving Account (HSA) indien de verzekerde geld kan besparen, tax-free, voor medische noodgevallen of andere aan gezondheid gerelateerde kosten. Het geld blijft beschikbaar, zelfs als een werknemer niet meer werkt bij de functie waarvoor het plan is gemaakt.