Verschillende soorten spinnen die Live in Oregon

Verschillende soorten spinnen die Live in Oregon

Naar schatting is er 500 soorten spinnen die in Oregon. Terwijl de meeste van deze in het wild leven, zijn er enkele die zijn gevonden in huizen en andere structuren. Deze spinnen kunnen zowel giftig of niet bedreigend voor de mens en zijn niet altijd gevonden in de buurt webben.

Binnen Spiders

Er zijn een verscheidenheid van spinnen in huizen en andere structuren in bewoonde Oregon. Het is mogelijk om de spinnen in het gebouw hebben met geen enkel teken van een web - deze zwervende spinnen ofwel wachten en hinderlaag hun prooi of bewegen om het te vangen. Deze spinnen zijn de gele zak spin, de grond spider (ook wel bekend als de muis spin), de lopende krab spin en de zebra spin. Spinnen die hun webben gebruiken om prooi te vangen zijn de lange-bodied kelder spin, het spinneweb wever, de funnel web spider en de Amerikaanse huisspin.

Buiten Spiders

Veel spinnen zijn te vinden in tuinen, erven, parken en beboste gebieden. Zoals die van binnen gevonden, die gevonden worden buiten zijn zowel web-gebouw en zwerven. Dwalen spinnen onder de gemeenschappelijke krab spin, de Enoplognatha ovata, de lynx spider, de wolf spin, de pissebed jager, de wolf spin, het springen spin en de Tibellus oblongus. Web bouwen spinnen zijn de gemeenschappelijke kruisspin (ook bekend als de kruisspin), het gras spin, de Pimoa altioculata en de Hololena. De Enoplognatha ovata, Tibellus oblongus, Pimoa altioculata en de Hololena spinnen hebben geen gemeenschappelijke naam.

Giftige spinnen

Oregon is de thuisbasis van verschillende soorten giftige spinnen. De meest voorkomende hiervan zijn de hobo spider en gigantische huisspin, die in en rond huizen wonen. Deze zijn meestal te vinden in de late zomer en vroege herfst, en worden het meest gevonden op de vloer. De grotere omvang van de gigantische huis spin is een van de enige verschillen tussen de twee typen. Beten van deze spinnen kan leiden tot ernstige langdurige weefselschade.

Volgens het Ministerie van Oregon van Landbouw, is de westelijke zwarte weduwe het meest gevonden in oostelijk en zuidelijk Oregon. Ze zijn vaak te vinden in de donkere ruimtes in en om het huis, in de buurt van hun web. Het gif van de zwarte weduwen tast het zenuwstelsel en kunnen ernstig genoeg zijn om onmiddellijk medische hulp nodig hebben. De vrouwelijke zwarte weduwe is gemakkelijk te identificeren met een glanzende, ronde lichaam en een rode zandloper vorm op de buik.

De gele sac spin is een non-web vormen, de voorkeur te prooi jagen 's nachts. Ze zijn te vinden zowel in als buiten het huis, opknoping in zakken in hoeken en spleten. Hoewel er weinig bevestigde gevallen van gele sac spin bijt geweest serieus, kunnen deze mogelijk leiden tot langdurige of ernstige weefselschade. De Oregon Department of Agriculture citeert studies die meerdere gevallen van gele sac spin bijt met geen lange-termijn effecten te documenteren.

Spider Bites

Ondanks wat veel mensen denken, spinnen bijten zelden mensen. Omdat monden spinnen 'worden gevormd om kleine insecten te eten, hun cheliceren (de kleine tang gebruikt om te bijten) kunnen vaak niet openen zeer breed, waardoor het anatomisch onmogelijk voor de meeste spinnen aan mensen bijten - maar er zijn er die wel. Het Ministerie van Oregon van Landbouw schat dat de meeste mensen zullen slechts een of twee spin bijt lijden in hun leven.

Om beten te voorkomen, vrij van rommel houden het huis en stofzuigen vaak. Stofzuigen in scheuren en spleten, alsmede het verwijderen van spinnenwebben helpt spinnen weg. Afdichten van ramen en deuren is ook effectief. Bij gebruik buiten, het dragen van handschoenen en beschermende kleding vermindert het risico te worden gebeten. Het is ook belangrijk om alle plaatsen spinnen kunnen controleren alvorens in.