Verschillende soorten Health Insurance in Tennessee

Tennessee biedt zowel publieke als private gezondheidszorg opties. Bijna alle Tennessee bewoners zijn het voorwerp van een openbare gezondheidszorg plan of een eigen plan. Publieke dekking kunnen mensen die anders niet kon veroorloven om de gezondheidszorg te krijgen voor zichzelf en hun kinderen. Particuliere gezondheid plannen zijn mensen nodig die artsen verbonden aan het plan te zien. Hoog risico personen - patiënten die reeds bestaande voorwaarden - kan ook de gezondheidszorg dekking in Tennessee.

Public Health Insurance

Tennessee biedt openbare ziekteverzekering voor bewoners die anders niet in staat zijn om de verzekering veroorloven. Tennessee heeft verschillende programma's beschikbaar voor gekwalificeerde personen. Cover Tennessee biedt verzekering voor eigenaren van kleine bedrijven en werknemers, maar ook personen die zich niet kunnen veroorloven verzekering op hun eigen. Individuen die aan dit programma te betalen $ 37 tot $ 109 per maand met ingang van juli 2010, afhankelijk van hun medische geschiedenis. Er is geen eigen risico, en de recepten zijn niet gedekt. Dit plan is een individueel plan; een werknemer houdt het plan als hij een bedrijf dat het biedt verlaat.

Met ingang van 2010 wordt Cover Tennessee niet accepteren van nieuwe toepassingen omwille van budget beperkingen. Echter, CoverKids - een aanvullend programma voor mensen onder de 18 jaar - is nog steeds actief. CoverKids dekt preventieve diensten voor kinderen. Goed kind bezoeken, zoals afspraken voor vaccinaties, zijn volledig bedekt, en de ouders een kleine co-pay betalen voor alle andere bezoeken. Tandheelkundige gezondheid wordt ook gedekt door dit plan.

Toegang TN is een ziektekostenverzekering plan voor mensen die niet de dekking kunnen krijgen als gevolg van een reeds bestaande aandoening. De leden zijn verantwoordelijk voor het betalen van de maandelijkse premies, hoewel hulp is beschikbaar voor mensen die zich niet kunnen veroorloven ziektekostenverzekering.

Health Maintenance Organizations

Health Maintenance Organizations (HMO's) betrekking op alle van een Tennessee bewoner medische zorg in ruil voor een maandelijkse vergoeding. Dit type van de ziektekostenverzekering is gebruikelijk in Tennessee. Bedrijven zoals TennCare bieden dit soort plan. Zorgorganisaties contract met kantoren bijzonder arts; diensten vallen niet onder bij de kantoren niet aangesloten bij de HMO.

Preferred Provider Organization

Preferred Provider Organisaties (OEP) zijn vergelijkbaar met zorgorganisaties in dat ze zijn aangesloten bij bepaalde artsen. In tegenstelling tot de zorgorganisaties, OEP om patiënten naar een arts buiten het netwerk te bezoeken; patiënten betalen een grotere vergoeding, maar sommige diensten worden nog steeds bedekt. OEP's komen minder vaak voor in Tennessee dan zorgorganisaties zijn. USAccess is een voorbeeld van een PPO die voorkeuren met artsen in Tennessee heeft.