Verschillende soorten bloeddruk medicijnen

Er zijn een aantal medicijnen op de markt gebruikt om de bloeddruk te behandelen. Ze worden ingedeeld volgens het mechanisme dat ze in dienst om de bloeddruk te controleren. Artsen nemen vele factoren in overweging voordat het voorschrijven - ze kunnen een medicijn voorschrijven of gebruik een combinatie om de bloeddruk te stabiliseren.

Diuretica

Diuretica zijn meestal het eerste type van de geneeskunde die artsen voorschrijven. Er zijn drie verschillende soorten diuretica beschikbaar, en ze werken door spoelen overtollig water en natrium uit het lichaam, dus het verlagen van de bloeddruk.

B├Ętablokkers

Beta-blokkers verlagen de bloeddruk door het verminderen van de zenuwimpulsen naar het hart.
Hierdoor verlaagt de hartslag, het bloedvolume het hart pompt en de kracht waarmee het pompen.

ACE-remmers

Angiotensine-converting enzyme-remmers werken door het blokkeren van de vorming van het hormoon angiotensine, dat zorgt ervoor dat de bloedvaten vernauwt en de bloeddruk te verhogen. ACE-remmers vaak worden gebruikt bij mensen die een hartaanval hebben gehad of lijden aan astma of diabetes.

Angiotensine Receptor Blokkers

Angiotensinereceptorblokkers voorkomen hormoon angiotensine, die de bloedvaten vernauwt uit aan het slagaders blokkeert de angiotensine receptor op de bloedvaten.

Calciumantagonisten

Calciumantagonisten voorkomen calcium binnendringt het hart en de spiercellen van de bloedvaten, waardoor de vaten te ontspannen en de bloeddruk te verlagen.

Vaatverwijders

Vaatverwijders worden niet vaak gebruikt om de bloeddruk te verlagen, omdat ze een aanzienlijke daling van de bloeddruk kan veroorzaken. Deze geneesmiddelen, met inbegrip van minioxidil en clonidine, werken door het veroorzaken van de gladde spieren van de bloedvaten ontspannen en verwijden, waardoor het bloed moeiteloos stromen.