Verschillende Geneeskrachtige Planten

Verschillende Geneeskrachtige Planten

Volgens de Colorado State University, kruidengeneesmiddelen zijn de meest populaire vorm van alternatieve therapie voor zowel volwassenen als kinderen. Verschillende culturen hebben van oudsher gebruik gemaakt van een aantal planten aan verschillende kwalen te behandelen. De effectiviteit van deze behandeling wordt bevestigd door voortdurende wetenschappelijke studies. Veel botanische extracten bijwerkingen. Daarnaast zijn er gevaren van een botanische stoffen interactie met bepaalde medicijnen of andere voedingsmiddelen. Daarom is het belangrijk om te verzekeren dat botanische producten veilig alvorens ze te consumeren.

Echinacea

Echinacea is een overblijvend kruid, dat is in de volksmond gebruikt door indianen om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het is inheems in het Midwesten van de regio's van Noord-Amerika en draagt ​​roze of paarse bloemen. Verbindingen in Echinacea zoals alkamides, vluchtige oliën, flavonoïden, polysacchariden en glycoproteïnen versterking van het immuunsysteem; wonden te helen; behandelen urineweginfecties, vaginale schimmelinfecties, voetschimmel en hooikoorts; en vermindering van de duur van de symptomen van verkoudheid en griep. Vaak voorkomende bijwerkingen van de producten van deze plant zijn misselijkheid, buikpijn, diarree, braken en allergische reacties veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor de daisy / aster familie.

Gingko Biloba

Gingko biloba is de oudste levende boomsoort. Het is een winterharde soorten, die zo groot als 120 meter kan groeien. Het bevat actieve ingrediënten zoals flavonoïden en terpenen, dat de boom te zijn geneeskrachtige eigenschappen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, Gingko biloba is effectief bij de behandeling van dementie en verlicht de symptomen van de ziekte van Alzheimer. Ook is gevonden dat verbetering van het gezichtsvermogen bij mensen met glaucoom, verminderen premenstrueel syndroom symptomen, bevorderen de doorbloeding en retinale problemen remmen. Vaak voorkomende bijwerkingen van de consumptie van gingko biloba producten zijn gastro-intestinale problemen, hoofdpijn, obstipatie en spontane bloeden.

Ginseng

Er zijn twee varianten van ginseng plant - Amerikaanse ginseng, die is inheems in Amerika en Aziatische ginseng, die is inheems in China en Korea. Beide planten behoren tot het genus Panax je vergelijkbare chemische samenstelling. Actieve ingrediënten van de Amerikaanse ginseng zijn ginsenosiden en polysaccharide glycanen. Naast ginsenosiden, Aziatische ginseng bevat ook glycanen, maltol, vitamine B, flavonoïden en vluchtige olie. Ginseng verbetert het immuunsysteem, cardiovasculaire gezondheid, cognitieve vaardigheden en het vermogen van het lichaam om te gaan met stress. Onderzoek heeft aangetoond dat de Amerikaanse Ginseng verlaagt bloedsuikerspiegel bij mensen die lijden aan type 2 diabetes, arrestaties tumorgroei, helpt bij het herstel van koude en versterkt het immuunsysteem.

Knoflook

Knoflook is een overblijvend kruid, dat is inheems in Centraal-Azië. De plant is een lid van de lelie familie en is van oudsher gebruikt als specerij en geneeskunde. Allicine, de belangrijkste geneeskrachtige stof in knoflook, heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Knoflook is effectief bij de behandeling van hoest, keel irritaties en bovenste luchtweginfecties. Het regelt ook de bloedsuikerspiegel bij diabetici, verlaagt de bloeddruk, verlaagt het cholesterolgehalte, en geneest kiespijn en wratten. Echter, kan knoflook ook leiden tot irritatie van de buik, hart brandwonden en winderigheid.