Verschil tussen Tribex Gold & Blue

Tribex is een supplement dat wordt verkocht als "testosteron booster." Het is beschikbaar in zowel Blue en Gold rassen. Tribex Goud en Tribex Blue bevatten dezelfde werkzame stof, maar ze hebben iets andere formules.

Tribulus Extract

Tribex formules bevatten een extract van een plant genaamd Tribulus terrestris. Men gelooft dat dit extract verhoogt testosteron in het lichaam; Maar wetenschappelijke studies zijn nog geen definitieve resultaten te vinden.

Formule

Tribex Gold bevat 500mg van Tribulus complex per tablet, terwijl Tribex Blue bevat 840 mg van Tribulus complex, zoals extra uittreksels uit Vitex Agnus Castus en Eurycoma Longifolia.

Toepassingen

Beide Tribex Blue en Tribex Gold worden gebruikt door bodybuilders die geloven dat de verhoogde testosteronspiegel hen in staat stelt om extra spiermassa op te bouwen. Tribex kan ook worden gebruikt om het libido stimuleren en de effecten van steroïde gebruik compenseren.

Administratie

Tribex tabletten kunnen worden genomen op een dagelijkse basis, zoals aanbevolen, of in "cycli," waar het supplement wordt genomen voor een periode, gevolgd door een rustperiode. Bijvoorbeeld, sommige bodybuilders volgen een 4 weken op, 2 weken af ​​patroon.

Waarschuwingen

Tribex tabletten mogen niet worden ingenomen door vrouwen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, ouderen of personen onder de 18 jaar. Het moet niet worden gemengd met andere geneesmiddelen zoals antidepressiva, stimulerende middelen of geneesmiddelen voor hoge bloeddruk of cardiovasculaire aandoeningen.