Verschil tussen gereguleerde en niet-gereguleerde Drug Screens

Verschil tussen gereguleerde en niet-gereguleerde Drug Screens

Drug schermen worden gebruikt door werkgevers, correcties faciliteiten en andere instellingen. Twee basistypen worden gereguleerd en niet-gereguleerd. Deze aanwijzing is los van de kwaliteit en heeft te maken met de overheid normalisatie.

Gereglementeerde

Gereglementeerde drug schermen zijn een specifiek type van het Amerikaanse Department of Transportation goedgekeurd. Deze tests zijn de enige soort toegestaan ​​voor alle medewerkers moeten worden getest op drugsgebruik door de federale wet, zoals die het bedienen van zware apparatuur of grote voertuigen. Gereglementeerde drug schermen zijn vijf-paneel, wat betekent dat ze te testen op vijf soorten drugs - amfetaminen, marihuana, cocaïne, opiaten en PCP, volgens de Occupational Health Group.

Niet-gereguleerde

Niet-gereguleerde drug schermen zijn die welke worden gebruikt voor niet-federale, private of publieke ondernemingen. Niet-gereguleerde schermen kunnen worden uitgevoerd door een laboratorium gecertificeerd door de Substance Abuse en Mental Health Services Administration.

Overwegingen

Een niet-gereguleerde drug scherm is niet noodzakelijk nauwkeuriger dan een gereglementeerde scherm. Er zijn ook niet-gereguleerde schermen die testen barbituraten, benzodiazepinen, methadon, propoxyfeen en methaqualon naast de vijf drugs getest in een gereguleerde test volgens de Occupational Health Group.