Verpleeghuis Normen voor de staat South Carolina

Verpleeghuis Normen voor de staat South Carolina

Verpleeghuizen hulp bieden 24 uur per dag en medische zorg aan lichamelijk of cognitief niet in volwassenen, met name ouderen. In Zuid-Carolina, het ministerie van Volksgezondheid en Milieu Control is verantwoordelijk voor de handhaving van de staat verpleeghuis normen.

Gedefinieerd

Volgens de South Carolina normen, een verpleeghuis is een faciliteit die diensten verleent aan ten minste twee verwante individuen 24 uur per dag. Licensed verpleegkundigen en medische professionals moeten worden belast met het beheer van deze zorg zijn. Een Zuid-Carolina verpleeghuis kan een onafhankelijke voorziening of aangesloten op een ziekenhuis.

Soorten

Bewoners in Zuid-Carolina verpleeghuizen krijgen verschillende vormen van zorg. Naast de medische behandeling, de normen stellen dat verpleeghuizen moeten recreatieve activiteiten, arts toegang, tandheelkundige zorg, sociale diensten en transport diensten. Hoewel het niet nodig is, zijn South Carolina verpleeghuizen toegestaan ​​om fysieke, spraak en ergotherapie in opdracht van een arts bieden.

Waarschuwing

Elke verpleeghuis faciliteit die binnen South Carolina moet een geldige licentie van de Zuid-Carolina ministerie van Volksgezondheid en Milieu Controle behouden. Licentiehouders dat de staat regelgeving of eisen schenden konden hun rijbewijs geschorst of ingetrokken. Zij kunnen ook met boetes variërend van $ 100 tot $ 10.000, afhankelijk van de ernst van de overtreding.