Vernevelaar behandeling voor chronische Sinus Infection

Vernevelaar behandeling is de toediening van vernevelde antibiotica lokaal. De antibiotica worden ingeademd via de neus naar de bron van het probleem direct bereiken. Vernevelaar behandeling kan helpen met chronische sinus infectie.

Geneesmiddelen Betrokken

Er zijn verschillende antibiotica zoals Atrovent, een aërosol inhalatie, en albuterol, een bronchodilator, dat via een vernevelaar kunnen worden genomen. Deze geneesmiddelen worden voorgeschreven door een arts om patiënten met chronische sinus infectie.

Hoe Vernevelaars Work

Vernevelaars zijn mechanische compressors die zuurstof leveren via plastic buizen die uw medicatie te huisvesten. Wanneer de zuurstof uit uw vernevelaar mengt met de vloeistof geneeskunde, wordt het onmiddellijk geleverd door de buizen in een gezichtsmasker of mondstuk als een damp om uw geneesmiddel snel naar je longen.

Wie heeft een vernevelaar behandeling?

Vernevelaar behandelingen nodig zijn als u lijdt aan aandoeningen van de luchtwegen, astma of zelfs mucoviscidose. Terwijl sommige inhalers deze soorten ziekten kunnen verwerken, worden verstuivers in meer ernstige vormen van deze ziekten.

Dosering en duur van de opleiding

Typisch, een verloop van vernevelde antibiotica voor een patiënt met chronische sinus infectie duurt 2-3 weken. Elke toediening duurt gewoonlijk 10 tot 15 minuten, en patiënten moeten nemen 2-3 doses per dag, afhankelijk van het geneesmiddel dat wordt toegediend en de aard en ernst van de aandoening.

Gebruiksgemak & Voorzorgsmaatregelen

Een vernevelaar is een eenvoudig apparaat te bedienen en elke patiënt kunnen zelftoediening van het geneesmiddel nodig zonder problemen. Chronische bijholteontsteking patiënten moeten er zeker van zijn dat ze gebruik maken van een goede inhalatie technieken terwijl zij nemen in het antibioticum.