Vermoeidheid Na Acupunctuur Behandeling

Vermoeidheid Na Acupunctuur Behandeling

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Al duizenden jaren, heeft het een betrouwbare behandeling voor verschillende kwalen geweest. Tijdens een traditionele sessie, kun je ontspannen, euforisch gevoel of zelfs in slaap vallen. Na de behandeling is het mogelijk moe. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan deze vermoeidheid.

Theorie

Acupunctuur is gebaseerd op de theorie dat meridianen (energiebanen) zijn verbonden met specifieke organen en lichaamssystemen en de kenmerkende punten (acupunctuurpunten) kan worden gestimuleerd (via naalden of druk) te herstellen of deblokkeren energiestroom (chi of qi). U kunt migraine, verslavingen, bepaalde oogaandoeningen, blessures, artritis, beroerte verlamming behandelen en beheren pijn met acupunctuur.

Tijdens de behandeling

Een typische acupunctuur behandeling duurt 20 tot 60 minuten. Het aantal naalden ingebracht (12 tot 14 maximaal) zal afhangen van de omstandigheden wordt behandeld en de vaardigheid van de acupuncturist. Volgens Dr Nawei Jiang, eigenaar van Nawei's Acupunctuur Clinic, de meeste patiënten zijn ontspannen of in slaap vallen tijdens een behandeling. Dit is normaal.

Na behandeling

Na de behandeling, zou je het gevoel energiek, verfrist, ontspannen, euforisch of moe. Dit zal afhangen van hoe lang je in de acupunctuur behandeling. Wordt moe na een behandeling is niet schadelijk, maar het is een teken dat je nodig hebt om te rusten en te herstellen.

Factoren voor Vermoeidheid

Volgens Dr Jiang, een gediplomeerd acupuncturist met een Ph.D. in de traditionele Chinese geneeskunde, als een patiënt erg zwak door een chronische aandoening, kan dit leiden tot vermoeidheid na een sessie. Ook als je niet goed eet, kan vermoeidheid volgen. Dr Jiang suggereert dat je moet toestaan ​​dat uw lichaam om te rusten na een acupunctuur behandeling, zodat het zichzelf kan genezen.

Chronische Vermoeidheid

Acupunctuur succesvol is geweest de behandeling van chronische vermoeidheidssyndroom (CVS). In sommige gevallen, vermoeidheid wordt veroorzaakt door een verstopping in de bijnieren en nieren organen. Acupunctuur kan deze gebieden deblokkeren en het verbeteren van de energie-niveau van een persoon.