Verkoudheid Voorzorgsmaatregelen

De verkoudheid is een niet-ernstige, tijdelijk en irritante bovenste luchtweginfectie. Hoewel er geen remedie voor de verkoudheid, zijn er voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om te voorkomen dat je besmet met een van de 200 rhinoviruses dat de verkoudheid en voorzorgen veroorzaken om te nemen wanneer u verkouden bent om te voorkomen dat de verspreiding van het aan anderen.

Keeping Clean

De nummer 1 voorzorgsmaatregel die u kunt nemen om te voorkomen dat het krijgen of het verspreiden van een verkoudheid is om je handen goed en vaak wassen. Handen wassen mechanisch verwijdert virus van uw handen en vereist geen speciale apparatuur afgezien van warm water, een gootsteen of wastafel, en een stuk zeep. Spoel je handen in het water, de vingertoppen naar beneden en waardoor het water van uw handen af ​​te lopen. Schuim goed met zeep en wrijf het schuim rond uw handen, tussen je vingers en onder je nagels. Wrijf het schuim ten minste 20 tot 30 seconden. Dan spoel je handen, vingertoppen naar beneden onder de warme water volledig af te spoelen elke zeep schuim. Droog uw handen met een schone handdoek.
Op basis van alcohol handdesinfecterende zijn een goede vervanging voor het wassen van je handen wanneer je geen toegang tot water en zeep hebben.
Als voorzorgsmaatregel tegen een verkoudheid, moet u uw handen wassen voor en na het bereiden of voedsel eet; nadat u de badkamer te gebruiken, raakt oppervlakken die besmet kunnen zijn; of nadat u in contact komen met iemand die verkouden. Als u al een koude, was uw handen voordat u niets te eten te raken, de oppervlakte die anderen gebruiken of andere mensen.
Wassen en het witwassen van beddengoed en kleding na een koude hebben gehad helpt om andere mensen te voorkomen dat de verspreiding van het virus. Als je gezond en het wassen van de kleding of beddengoed van iemand die is of werd onlangs last van een verkoudheid zijn, gebruiken beschermende handschoenen en was uw handen na het hanteren van de potentieel verontreinigde stoffen.
Houd uw keuken en badkamer schoon en oppervlakken gedesinfecteerd. Deze gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van harde, niet-poreuze oppervlakken waar virussen kunnen worden doorgegeven van de ene zieke vriend of familielid naar de andere.

Voorkomen of bestrijden van infecties

Of je probeert te voorkomen dat een verkoudheid of voorkomen dat de verspreiding van uw koud, geen drank, beten van voedsel of eetgerei delen. Gebruik weefsels om je neus te snuiten of bedek je niest, dan gooi deze weefsels onmiddellijk. Als u het gevoel een koude komt op, thuis blijven van het werk of school om te voorkomen dat de verspreiding van de koude.
Genoeg rust, eet een evenwichtig dieet, en het verhogen van uw inname van vitaminen. Als je probeert te voorkomen dat het vangen van een verkoudheid, zal deze voorzorgsmaatregelen helpen je immuunsysteem sterk te blijven en te vechten tegen mogelijke infecties. Als u al last heeft van een verkoudheid, zal deze voorzorgsmaatregelen helpen je lichaam te vechten tegen de infectie efficiënter en krijg ook sneller.