Vergiftiging Van Koperen voorwerpen

Vergiftiging Van Koperen voorwerpen

Grotendeels in de hersenen en de lever, koper is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam. In feite moeten mensen sporenhoeveelheden koper te overleven. Sommigen geloven koper te zijn van de beste gerechten voor het koken, en bekleed evenals ongevoerd koperen vaten dienen vele culinaire doeleinden. Deze schepen echter niet passen elke culinaire noodzaak omdat koper reageert met bepaalde voedingsmiddelen en dit kan leiden tot onaangename gezondheidsgerelateerde kwesties.

Gevoerd en Ongevoerd Koper

U zult merken dat een andere stof lijnen meeste koperen gebruiksvoorwerpen. Er zijn een paar schepen, zoals die specifiek gebruikt voor het karameliseren van suiker of het slaan van eiwit dat niet een voering hebben. Aangezien koper enigszins zuur van aard, heeft het de neiging te reageren met bepaalde voedingsmiddelen indien het vaartuig niet is gevoerd.

Voedingsmiddelen die Reageer op Koper

Je moet koperen vaten voor de opslag van zure voedingsmiddelen of voor het beitsen voedingsmiddelen niet te gebruiken. Bovendien moet drinkwater niet worden opgeslagen in koperschepen. Geen melk en melkproducten niet houden zoals room, boter, etc. in koperen vaten als het zou kunnen reageren met het metaal en ziekte veroorzaken. Hetzelfde geldt voor honing, sap van citrusvruchten en yoghurt, omdat ze zure eigenschappen die kunnen reageren met het metaal. Koperen voorwerpen moeten ook niet worden gebruikt om te eten, te drinken en serveer deze voedingsmiddelen. Als een koper gebruiksvoorwerp is blijven staan ​​in zuivel of zure voedingsmiddelen, moet het voedsel worden weggegooid om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Bijwerkingen van Koper Inslikken

Een van de vaak voorkomende bijwerkingen van teveel koper is een gastro-intestinale infectie. Dit kan gepaard gaan met misselijkheid, braken, diarree en buikpijn. Er kan ook een metaalachtige smaak in de mond en een algemeen gevoel van lusteloosheid en zwakte. Deze symptomen zijn van tijdelijke aard en zal geleidelijk verdwijnen.

Langdurige inname van koper

Het menselijk lichaam kan verwerken grote hoeveelheden koper. Dit betekent dat als u een te hoog bedrag in uw lichaam, zult u gemakkelijk in staat zijn om het te scheiden. Werkelijke kopervergiftiging kan zich voordoen als u hebt ingenomen over een lange periode, een voedsel dat werd ingelegd in koper. De symptomen zijn hoofdpijn, metallic sensatie op de tong, duizeligheid en constante dorst. Echter, kan een arts u behandelen voor deze omstandigheden.

Koper in Voedingsmiddelen uit Culinaire Ware is niet fataal

Als je om room van tandsteen, dat is zuur in de natuur, aan opgeklopt eiwit in een ongevoerde koperen vat toevoegt, zal je eindigen met een gastro-intestinale aandoening. Hoewel dit niet dodelijk, het kan hinderlijk zijn. "Ja, mensen kunnen gastro-intestinale verstoringen te krijgen. Maar in tegenstelling tot wat velen denken, het is niet dodelijk," zegt Dr I. Herbert Scheinberg, een van de weinige experts van de VS op de toxiciteit van koper.