Vergelijking van Zorgverzekeringen

Bij het zoeken naar de ziektekostenverzekering, wilt u het plan dat het best beantwoordt aan uw behoeften te kiezen. Het vergelijken van verschillende plannen voor de gezondheid van meerdere verzekeringsmaatschappijen zal u helpen beslissen welk plan het beste is voor u en uw gezin. Herziening van de maandelijkse premie kosten, het potentieel out-of-pocket kosten van de zorg, die artsen deelnemen aan het plan voor de gezondheid en welke voorwaarden en diensten vallen zal uw besluit vorm te geven.

Premies

De premie is de kostprijs van de werkelijke zorgpolis. Als de verzekering is de werkgever gesponsord, kan de werkgever de premie kosten met de werknemer te delen. Werkgevers betalen de premie, terwijl werknemers terug te betalen de werkgever via loonheffing. Veel werkgevers bieden verschillende verzekeringen opties met verschillende kosten per plan. Consumenten met individuele plannen is de volledige premie te betalen elke maand, of pre-pay, afhankelijk van het type gezondheid van plan. Premies kunnen lopen van zeer hoog tot laag, afhankelijk van het plan van het type, de grootte groep (voor de werkgever gesponsord plannen), de leeftijd en de gezondheid van de consument (voor individuele plannen).

Out-of-pocket kosten

In aanvulling op de premie, out-of-pocket kosten, zoals eigen risico, co-verzekering en co-betaalt, kan factor in uw vergelijking van de zorgverzekering. Het eigen risico is het bedrag in euro dat door de particulier zich voor de gezondheid van plan begint te betalen voor diensten moet worden betaald. Dit bedrag kan variƫren van nul tot duizenden dollars. Co-verzekering is de gedeelde kosten tussen de gezondheidszorg plan en de verzekerde. Bijvoorbeeld, een plan dat betaalt voor 80 procent van diensten betekent dat de verzekerde heeft een 20 procent co-assurantie. Zij is verantwoordelijk voor 20 procent van de factuur van de dokter. Co-betaalt, een verantwoordelijkheid van het individu, zijn betaalbaar op het moment van de service.

Provider Network

Bij het vergelijken van de ziektekostenverzekering plannen, u wilt bevestigen dat uw arts deelneemt aan het plan provider netwerk. Dit is geen probleem voor een verzekering tegen de plannen waar er geen netwerken en je ziet de arts van uw keuze en aanvragen voor een vergoeding. Echter, als u op zoek bent naar Health Maintenance Organization (HMO) of Preferred Provider Organization (PPO) dekking, netwerken zijn belangrijk. Zorgorganisaties vereisen deelnemers om hun netwerk van artsen en ziekenhuizen te gebruiken terwijl OEP mogelijk out-of-netwerkdekking maar geven grote kortingen aan deelnemers met behulp van het netwerk providers. U kunt de verzekeringsmaatschappij online aanbieder zoekfunctie om te zien of uw leveranciers deelnemen aan het netwerk te controleren.

Voordeel Uitsluitingen

Ziektekostenverzekering plannen kunnen een aantal voordelen en diensten van de dekking uit te sluiten. Deze kunnen alles, van cosmetische chirurgie, zwangerschap en onvruchtbaarheid maagomleidingschirurgie. Deze uitsluitingen variƫren van plan om te plannen, en bepaalde voorwaarden of diensten kunnen worden gedekt door middel van de aankoop van een aparte voordelen ruiter. Als u een specifieke aandoening, ziekte of de dienst die u nodig hebt overdekte, vergelijk het voordeel uitsluitingen van elk plan voor het maken van een verzekering selectie.