Vergelijking van de Weight Loss Programs

Vergelijking van de Weight Loss Programs

Ben je benieuwd naar het vinden van een gewichtsverlies programma dat zou passen voor u? Met zo veel die er zijn, kan het moeilijk zijn om onkruid door hen allen en te bepalen welk programma te volgen zijn. De eerste stap is het afbreken van de programma's in de drie hoofdcategorieën: het tellen van calorieën, koolhydraten dieet, en lichaamsbeweging regime. We gaan spreken van supplementen of operaties te voorkomen, en zich richten op programma's die u kunt beginnen op je eigen, zonder het maken van een reis naar de GNC winkel of een plastisch chirurg.

Calorie Counting

De eerste stap in een calorie-tellen dieet is het bepalen van het aantal calorieën dat je per dag moet eten. Om dit te doen moet je BMR (basis stofwisseling) te berekenen doen:
Vrouwen: BMR = 655 + [4.35 x gewicht in kilo's] + [4.7 x lengte in centimeters] - [4.7 x leeftijd in jaren]
Mannen: BMR = 66 + [6.23 x gewicht in kilo's] + [12,7 x lengte in centimeters] - [6.8 x leeftijd in jaren]

Vervolgens moet u bepalen hoe actief je bent.
Als je een couch potato, of liever extreem chill zijn: calorie-inname = BMR x 1.2.
Als je dat doet lichte oefeningen 1-3 keer per week, zoals wandelen of grondige huis te houden: calorie-inname = BMR x 1.375.
Als je een beetje actief deel te nemen aan sport of het uitwerken van drie tot vijf keer per week: calorie-inname = BMR x 1.55.
Als je heel actief bezig intensieve trainingen of deelname aan sport zes of zeven keer per week: calorie-inname = BMR x 1.725.
Als u actief tot in het extreme zijn; zeg, je werk is dat van een fysieke trainer of atleet, of je bent in opleiding voor een triatlon: calorie-inname = BMR x 1,9.

Nu je weet hoeveel calorieën je per dag kunt eten, moet je streng tabbladen op al uw verbruik te houden. U kunt dit doen met de hand in een tijdschrift, of er zijn veel online sites die kunnen helpen, waaronder My Piramide, buiten gezet door de USDA.

Koolhydraten Restriction

Koolhydraten zijn in wezen suikers en zetmeel zoals brood, aardappelen, snoep en fruit. De meeste low-carb dieet beginnen uiterst streng en vervolgens uit te breiden. Typisch wordt koolhydraatconsumptie beperkt tot 20 gram per dag gedurende de eerste 10 dagen. Dan kunt verhogen naar 30 gram voor de rest van de eerste maand, en dan kun je veilig te bewegen tot 40 gram tot uw gewichtsverlies doel is bereikt. In dit dieet plan, net als bij het tellen van calorieën, moet je een strenge verslag van wat je eet te houden. U wilt verblijven onder uw toegewezen gram per dag in om voor dit programma te werken. Sommige voedingsmiddelen zult u helemaal te vermijden, zoals tarwe, meel, zetmeel (aardappelen, rijst) en suiker, met inbegrip van de natuurlijke suikers in fruit en melk. De trade-off is de vrije loop met een low-carb voedingsmiddelen zoals vlees, kaas, groene groenten, en geen suiker drankje en dessert alternatieven meestal gezoet met Splenda.

Oefening Regime

De laatste optie is uit te oefenen. U kunt gewicht verliezen alleen door middel van oefening. Hoewel deze route meestal langzamer, kan het uiteindelijk zo effectief dieet alleen. Oefening verhoogt uw stofwisseling en verbrandt calories.The truc is, moet je meer verbranden dan je verbruikt, dus wanneer u uw activiteit te verhogen, niet verhogen van uw inname aan te passen. Oefening verandert ook uw lichaamssamenstelling; als je vet te ruilen voor de spieren van uw stofwisseling zal dienovereenkomstig te verhogen, waarbij het gewicht-verlies proces versnelt. Als een bonus, is oefening is aangetoond dat het de bloeddruk en het risico op een beroerte, hart-en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker te verminderen.

Het kiezen van uw gewichtsverlies programma

Het programma dat het beste werkt voor jou is echt een die past in uw levensstijl. Als je van het idee van het eten van een biefstuk salade met ranch dressing en voel me prima het verlaten van de croutons, tomaten en de knoflook brood, zou de low-carb pad een prima geschikt zijn. Wilt u alles wat u wilt eten eten, en zijn prima met kleinere porties, kon calorieën tellen de beste pasvorm. Als u niet wilt dat de manier waarop je eet te veranderen, alleen de manier waarop je kleren passen, dan oefening kan je best fit zijn. Eerlijk gezegd, het toevoegen van oefening om ofwel de calorie-tellen of low-carb-programma is uw beste weddenschap. Het zal uw algehele conditie te verhogen en het verminderen van de hoeveelheid tijd die je dieet beperking nodig, of het nu het bedrag dat u eet of de inhoud, en zal uw algehele gezondheid te verbeteren door competities.