Vergelijk verschillende soorten diëten

Vergelijk verschillende soorten diëten

Het selecteren van de juiste voeding voor uw behoeften kan een uitdaging zijn. Erachter te komen of je nodig hebt om gewicht te verliezen of gewoon onderhouden van uw huidige lichaamsgewicht, zodat u kunt filteren door de zee van dieet opties beschikbaar. Om een ​​veilig en nuttig programma van het gewichtsverlies te halen, het bepalen van uw gezondheid behoeften en doelstellingen. Zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen voordat u begint met een dieet of trainingsprogramma.

Dieet Doelstellingen

Effectieve en veilige voeding programma's moeten bevatten instructies over hoe langzaam en gestaag gewichtsverlies te bereiken. De Mayo Clinic merkt op dat het verliezen van gewicht met een snelheid van een tot twee pond per week is realistisch en ondersteunt een goede gezondheid. Het dieet moet ook gezond eten plannen die calorieën te beperken, maar niet uitgesneden specifieke groepen voedingsmiddelen, evenals advies over hoe u uw ideale lichaamsgewicht te handhaven.

Foods

Bij het vergelijken van verschillende soorten diëten, lijst wat voedingsmiddelen toegelaten of niet toegelaten bij elke maaltijd plan. Je zou kunnen zijn allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen of misschien gezonde voedingsmiddelen die u liever uit eten zijn niet opgenomen op de specifieke diëten. Bepaal of u alternatieven voor deze voedingsmiddelen kan vervangen. Achterhalen van de voedingswaarde verhouding van koolhydraten, vetten en eiwitten in het plan om ervoor te zorgen uw calorie en nutritionele behoeften wordt voldaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk atleten moeite na een koolhydraatarm dieet dat niet voldoet aan hun hoge energie-eisen te ervaren.

Kosten

Zoek uit wat de kosten van het dieet programma's worden vergeleken. Sommige programma's vereisen dat u speciale voedingsmiddelen en supplementen te kopen of betalen wekelijks zitpenningen voor de meet-up sessies. Mogelijk moet u ook een vergoeding te betalen voor een follow-up gewicht onderhoudsprogramma. Diëten concentreren op een bepaald levensmiddel groep kan meer dan anderen gekost. Een eiwitrijk dieet zou meestal duurder dan een gemiddeld tot hoog koolhydraten dieet te zijn, omdat koolhydraten zijn meer overvloedig en kosten minder dan eiwit voedselbronnen.

Oefening

Sommige diëten kunnen een oefening component bevatten. Het National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases suggereert gewichtsverlies programma's voorzien u van informatie over hoe te verhogen "matig intensieve lichamelijke activiteit." De combinatie van lichaamsbeweging en plakken naar een evenwichtig, voedzaam dieet kan u helpen om meer gewicht te verliezen effectief.