Vergelijk de beste Katastrofisch Health Insurance Plans

Katastrofisch gezondheidszorg plannen zijn overal verkrijgbaar, en met uitzondering van een aantal beperkingen op de reeds bestaande voorwaarden, bijna iedereen die zich kan veroorloven het kan een beleid te krijgen. Deze plannen bevatten enkele verschillen, maar bijna alle van de belangrijkste punten zijn hetzelfde.
Het is van cruciaal belang om te erkennen dat katastrofisch ziektekostenverzekering plannen zijn verdeeld in uitgebreide plannen en aanvullende plannen.

Uitgebreide Katastrofisch Health Insurance

Deze zijn van hoge aftrekbaar gezondheid plannen en staan ​​bekend om hun betaalbaarheid. De lage maandelijkse premie wordt mede mogelijk gemaakt door de compenserende hoge aftrekbare bedragen. De beleidslijnen zijn vaak gebonden in een HSA of Health Savings Account, omdat de behoefte bestaat om geld opzij te zetten om te helpen dekken van de hoge eigen risico dat u zal worden geconfronteerd bij het maken van een claim. De HSA rekeningen zijn vóór belastingen accounts die toestaan ​​dat een persoon om geld dat uitdrukkelijk kan worden gebruikt voor gezondheidsgerelateerde kosten ophopen.

Aanvullende Katastrofisch Health Insurance

Aanvullende plannen zijn ontworpen om een ​​add-on voor andere plannen voor de gezondheidszorg dat niet elke vorm van katastrofisch dekking bieden wel zijn. Het voordeel van deze plannen is dat ze lage kosten, omdat ze geen rekening met de andere medische dekking die een alomvattend plan doet. Ze zijn gericht en gericht op specifieke katastrofisch medische gebeurtenissen. De mensen die graag hun bestaande plan, maar hoeft niet katastrofisch dekking zijn voornaamste kandidaten voor deze aanvullende programma's.

De beste plannen

De beste manier om te vergelijken plannen is contact opnemen met een consolidator van de ziektekostenverzekering beleid, zodat u kunt vergelijken, zij aan zij, het aanbod van de verschillende bedrijven.
In aanvulling op uw maandelijkse premies, moet je aandacht besteden aan de hoogte van het eigen risico, de co-pay en co-verzekeringskosten. Deze vormen de directe kosten van uw ziektekostenverzekering plan. Dan moet je rekening houden met ieder bedrag dat u van plan bent om voor extra uitgaven voor gezondheidszorg weg te zetten of u gebruik maken van een HSA of uw eigen spaarrekening.
Het maken van een beslissing over welk plan het beste is voor u en uw gezin zal vereisen dat u deze punten rekening te houden:

Hoeveel zal uw premies, co-betaalt en coinsurance kosten?
Kunt u ervoor kiezen uw eigen artsen en ziekenhuizen?
Zijn uw specifieke gezondheidsvoorschriften gedekt door de verzekering plan dat u overweegt?
Zijn uw huidige artsen in het plan?
Is uw plan voor een individu of een gezin?
Hoe zit het met reeds bestaande aandoeningen? Zijn ze gedekt en is er een wachttijd voor die dekking te beginnen?
Hoe gerenommeerde is de verzekeringsmaatschappij het aanbieden van het plan?

Conclusie

Als je het bovenstaande rekening te houden, kun je verstandige keuzes te maken. Zorg ervoor dat je een gezonde levensstijl te integreren in je dagelijkse routine ook. Het zal helpen om uw kosten naar beneden, ook.