Verdriet Coping Strategies

Verdriet Coping Strategies

Het verliezen van een dierbare bijna altijd wordt gevraagd een natuurlijke menselijke reactie bekend als verdriet. Een vorm van emotioneel lijden, kan het verdriet ook optreden in reactie op een groot verlies, met inbegrip van verlies van baan, relatie scheidingen en verlies van persoonlijke gezondheid, onder andere triggers. Iedereen rouwt anders. Misschien vindt u dat het gebruik van sommige verdriet coping-strategie├źn kunnen u helpen het te maken door de moeilijke tijden met een beetje meer gemak.

Aanvaarding

Accepteer je behoefte om te rouwen als een natuurlijk en normaal onderdeel van het genezingsproces. Sta jezelf toe om te huilen als en wanneer u maar wilt. Op dezelfde manier, niet het gevoel alsof je moet huilen om goed te treuren. Erken je emoties door ze te uiten naar jezelf en anderen. Je mag woede, wanhoop, schuld en ontkenning als delen van het ervaren van je verdriet voelen.

Ondersteuning

Andere mensen kunnen een belangrijke bron van verdriet steun en opluchting voor de rouwende persoon te verstrekken. Bespreek uw verlies met vrienden en familie, deelnemen aan een steungroep speciaal voor rouwende mensen, of zich wenden tot een spiritueel adviseur of religieuze organisatie voor steun en troost. Speciaal opgeleide verdriet counselors, in de Verenigde Staten beschikbaar zijn, bieden een-op-een begeleiding om mensen te helpen omgaan met verdriet.

Afleiding

Een effectieve verdriet omgaan strategie brengt afleiding. Afleiding betekent niet het ontkennen van de aanwezigheid van verdriet, maar eerder, het biedt u een pauze nodig van constante of aanhoudende rouw. De Mayo Clinic suggereert deze tactiek als bijzonder effectief in het omgaan met "jubileum reacties," of verdriet reacties uitgelokt door herinneringen aan het persoonlijk verlies je hebt meegemaakt. Het plannen van een gezellig samenzijn met vrienden kan je helpen minder alleen voelen op zo'n momenten.

Tijd

Afhankelijk van de rouwende persoon en het verlies ervaren, kan verdriet duren dagen, maanden, jaren of zelfs een leven lang. Sinds rouwende heeft geen normale termijn en iedereen ervaart verdriet anders, jezelf niet druk te zetten om "get over it" in een bepaalde hoeveelheid tijd. In plaats daarvan, gun jezelf de nodige tijd en ruimte om te genezen in uw eigen tempo. Volgens de Bertolon Center for Verdriet en Healing, werken via verdriet duurt vaak minstens een jaar.

Personal Care

Maak een poging om aan al uw persoonlijke wensen tijdens uw tijd van verdriet. Eet goed, slaap genoeg, alcohol te vermijden en zich bezighouden met regelmatige lichaamsbeweging. Oefening kan u fit en ook dienen als een afleiding en een uitlaat voor het afvoeren van woede en andere negatieve emoties. Deel te nemen aan activiteiten die u genieten, misschien ter ere van uw dierbare. Journal, mediteren of bidden over je verdriet. Zoeken naar manieren om de lach in je leven te brengen.