Verandering Primary Insurance

Wanneer u tevreden bent met uw huidige primaire ziektekostenverzekering bent geworden, is het tijd om een ​​die beter past bij uw behoeften te kiezen. Echter, u de juiste informatie nodig om een ​​weloverwogen keuze te maken, aangezien u uw rechten ten aanzien van welk bedrijf de beste primaire verzekeraar voor u zou zijn af te wegen. Kijk in meerdere primaire verzekeraars alvorens een definitief besluit. Het lijkt misschien niet een groot probleem op dit moment, maar als je het nodig hebt, zal uw zorgverzekering in de eerste plaats in je geest.

Ken uw rechten

Bij het schakelen primaire verzekeraars, begrijpen uw rechten als het gaat om reeds bestaande aandoeningen. Dit is een van de tactieken die uw oude verzekering vervoerder gebruikt om u op te houden. Het kan u vertellen dat je niet te verzekeren bent door een ander bedrijf als gevolg van reeds bestaande aandoeningen en behandelingen. Echter, de Health Insurance Portability and Accountability Act van 1996 staat dat de verzekeringsmaatschappijen zijn alleen toegestaan ​​om terug te kijken zes maanden de tijd om uw medische geschiedenis om een ​​beslissing over uw dekking opties maken. Als u nog niet had geen grote gezondheidsproblemen of procedures in de laatste zes maanden, moet u in staat om een ​​primaire verzekeraar gemakkelijk vinden.

Onderzoek Providers

Nadat je hebt ingecheckt in uw eigen medische geschiedenis en ontruimd jezelf als verzekerbare, moet u een aantal belangrijke onderzoeken aan welke primaire verzekeringsmaatschappij zal het beste werken met je doet. Hetzij online of via de telefoon, contact verzekeringsmaatschappijen en vragen over eigen risico, co-betaalt en dekking bedragen. Sommige websites, zoals EHealthInsurance.com, kunt u meerdere plannen te halen in een keer, zodat u in staat om ze te vergelijken naast elkaar en evalueren prijsstelling en dekking bent. Houd een map op bedrijven, zodat u statistieken voor elk, en kan een betere beslissing te nemen.

Maak een keuze

Als je dat gedaan hebt de zorgvuldig onderzoek nodig, ga zitten en maak een lijst. Schrijf de top vijf dingen die je wilt uit uw bedrijf. Ze kunnen dingen zoals lage co-betaalt, beheersbaar risico, lage out-of-pocket maximum, grote arts netwerk, en ga zo maar door. Vergelijk uw lijst tegen je onderzoek map, en je krijgt een bedrijf dat nauw aansluit bij uw idealen te vinden. Bel het bedrijf en spreken met een individuele casemanager om de overstap te maken.