Ventilator Complicaties als gevolg van roken

Ventilator Complicaties als gevolg van roken

Ventilatoren nodig voor een aantal medische problemen die variëren van longkanker ruggenmergletsels en zelfs gewoon ouderdom. Ventilatoren helpen bij medische patiënten ademen als ze niet in staat zijn om te ademen op hun eigen of zijn met ademhalingsproblemen als gevolg van blessures, een operatie of andere problemen. Roken bij gebruik van een ventilator kan doen talrijke complicaties en problemen.

Longontsteking

Longontsteking is een gemeenschappelijk probleem dat optreedt met een ventilator zonder roken. Bij het roken, de kans op longontsteking aanzienlijk toenemen lichaam gevoeliger voor infecties. Medisch personeel zal typisch longontsteking vaccins geven aan patiënten met een ventilator, maar roken verlaagt het immuunsysteem en kunnen leiden tot longontsteking, ondanks het vaccin.

Problemen met de luchtwegen

Ademhalingsproblemen als gevolg van het roken tijdens het gebruik van een ventilator is een veel voorkomende. Dit is de meest voorkomende problemen die worden veroorzaakt roken tijdens een ventilator. Volgens "Clinical Anesthesia" roken veroorzaakt luchtwegirritatie en resulteert in een verscheidenheid van andere complicaties in de longen die leiden tot de ademhalingsproblemen.

Verhoogde Phlegm en piepende ademhaling

Beyond Basic respiratoire problemen die voortvloeien uit het roken terwijl op een ventilator, slijm neemt toe, wat een piepende ademhaling en hoesten veroorzaakt. Volgens Complicaties Respiratory Van Dwarsleasiepatienten, moeten degenen die een dwarslaesie die resulteert in een ventilator gebruik mag niet roken en stoppen met roken programma om de complicaties te voorkomen beginnen.