Veiligste manier om Skin Tags Verwijder

Je hebt een huid tag die lijkt lelijk te zijn en je wilt om zich te ontdoen van het. Deze tag op je huid is niet gevaarlijk, en is niet meer dan een kleine uitloper van de huid ergens op je lichaam. Als het gaat om het verwijderen van de huid tags, heb je verschillende opties om uit te kiezen. Maar omdat uw verzekeringsmaatschappij dekt niet de kosten, je bent verantwoordelijk voor de gehele vergoeding die het kantoor van uw arts u in rekening zal brengen voor de verwijderingsprocedure.

Bevriezing met vloeibare stikstof

Een huid tag is een klein stukje van de huid die hangt aan een korte stomp heet een steel. Het is meestal pijnloos, tenzij het is geïrriteerd door te wrijven.

U kunt uw huid tag verwijderen door een bezoek aan uw arts. Tenzij de tag is groot en eventueel gevoed door een bloedtoevoer, moet hij in staat zijn om het zelf te verwijderen in zijn kantoor.

Sommige artsen hebben succes met ijskoud een kleine forceps of naaldhouder in vloeibare stikstof gedurende 15 seconden, dan raken de forceps of naaldhouder aan de basis van de huid tag 10 seconden had. Als u ervoor kiest om uw arts het uitvoeren van deze bijzondere procedure, dan heb je gewoon een kleine prikkeling voelen. De huid tag droogt dan op en valt binnen een week. Deze procedure lijkt veelbelovend, gezien de zeer kleine kans op pijn en infecties.

Cut Off Met Scalpel

U kunt uw arts te snijden je huid tag af te vragen. Als de huid tag is een grote en lijkt niet te worden gevoed door een bloedbron - slagader of ader - hij kan dat doen met een kleine, gebogen schaar of een scalpel.

Met behulp van deze methode van het wegwerken van een skin tag doet dragen een iets hoger risico op infectie als de tag is afgesneden. U en uw arts moeten waken tegen mogelijke infectie door het toepassen van een antibioticum crème en over de plaats waar de huid tag zat tot dat gebied volledig is genezen. Uw arts moet ook voorzichtig en gebruik te steriliseren zijn instrumenten voordat hij gebruikt ze om de tag afgesneden van uw huid.

Home Remedies niet Aanbevolen

Je moet niet proberen huismiddeltjes om uw huid tag verwijderen. Hoewel de remedies worden aangeprezen als 'veilig', loopt u het risico van verbranding of verkleuring van uw huid, bloeding of infectie lopen, volgens de Mayo Clinic Medical Edge krant. In een artikel geschreven op 27 juni 2008, in antwoord op een vraag van een apotheker, de kolom wees erop dat een groei van de huid zou kunnen worden een verkeerde diagnose gesteld als een huid tag, wanneer het eigenlijk een kankergezwel kan zijn.

Als je zou proberen om uw huid tag behandeling thuis zelf een geprobeerd een remedie die je gehoord, zoals het aanbrengen van een zure zalf of crème, zou je een goede huid die je huid tag omringt vernietigen. Als je probeert om je huid tag afgesneden, loopt u het risico op het ontwikkelen van een infectie lopen.

Deze column krant benadrukt dat behandelingen uitgevoerd door een arts (het branden van de tag, te bevriezen of snijden het af met een steriel scalpel) effectief zijn en een laag risico manier om jezelf te bevrijden van je huid tag.