Veiligste Herbruikbare Water Flessen

Veiligste Herbruikbare Water Flessen

De aanschaf van een herbruikbare waterfles is een slimme investering. Naast het houden van plastic uit stortplaatsen, de oceaan en de bossen, het kopen van een herbruikbare waterfles bespaart geld op de lange termijn, omdat je niet het doorbrengen van een dollar of meer dagelijks op plastic flessen van tankstations en automaten. Met de grote verscheidenheid aan flessen wordt verkocht vandaag, kan het moeilijk zijn om een ​​herbruikbare fles te kiezen, maar selecte materialen zijn hoog aangeschreven voor de kwaliteit en veiligheid.

RVS Flessen

Roestvrij staal water flessen zijn een verstandige aankoop als het gaat om herbruikbare flessen. Roestvrij staal is een zeer duurzaam materiaal, omdat het moeilijk te breken en niet waarschijnlijk vlekken. Water blijft koud voor langere tijd in een roestvrij stalen fles, en de smaak is nog meer verfrissend. Een ander voordeel aan roestvrij staal is dat het de manier waarop je water (of een andere verfrissing) smaakt niet zal veranderen. Klean Kanteen is momenteel de meest populier merk van roestvrij staal water flessen.

Aluminium waterflessen

Aluminium waterflessen zijn een ander slim alternatief voor wegwerp plastic flessen water. Zoals roestvrij staal, aluminium houdt het water langer koud en is winterhard materiaal dat waarschijnlijk niet gemakkelijk breken. De meeste aluminium flessen zijn BPA-vrij, maar niet alle fabrikanten dragen BPA-vrije flessen, dus is het belangrijk om de kleine lettertjes te lezen bij de aanschaf van een aluminium fles. Aluminiumflessen zijn veiliger dan plastic, maar weinig studies zijn gedaan aluminium effect op het lichaam om de flessen volledig veilig achten. Sigg, de meest populaire distributeur van aluminium waterflessen, werd onlangs betrapt onder vuur voor de productie van aluminium flessen die niet BPA vrij waren.

BPA-vrij plastic flessen

BPA staat voor Bisfenol A, een verbinding die kunststoffen en harsen te maken. Geacht giftig door Canada in 2010, en weergegeven in de media als een gevaar rond 2008, is BPA niet langer gebruikt door bekende water fabrikanten. Nalgene is een van deze bedrijven. Nalgene maakt nu gebruik van co-polyester de bijna onverwoestbare waterflessen maken. De CamelBak Better Bottle is een andere BPA-vrij plastic fles die sterke reviews krijgt, ook met behulp van co-polyester kunststof.