Veiligste Astma Geneesmiddelen

Veiligste Astma Geneesmiddelen

Volgens de Mayo Clinic, astma is een chronische ziekte die ontsteking van de luchtwegen die de ademhaling vernauwt veroorzaakt. Hoewel astma is een ongeneeslijke aandoening, kan de symptomen ervan veilig worden gecontroleerd en beheerd met ontstekingsremmers en luchtwegverwijders. Anti-inflammatoire middelen worden gebruikt om astma symptomen voorkomen. Luchtwegverwijders worden gebruikt voor snelle verlichting tijdens astma-aanvallen.

Triggers

Allergieën zoals pollen, huisstofmijt, voedingsmiddelen en beroepsmatige chemicaliën, gassen en dampen zijn vaak astma-aanval triggers. Non-allergeen triggers zijn oefening, tabaksrook, respiratoire infecties en bepaalde medicijnen, en emotionele factoren omvatten lachen, huilen en stress.

Ontstekingsremmers

Lange termijn medicijnen en inhalatoren worden voorgeschreven om luchtwegontsteking veroorzaakt door uw astma triggers te voorkomen. Geïnhaleerde / orale corticosteroïden, cromolyn, nedocromil, anti-leukotriene modifiers, theofylline en Serevent komen vaak controller medicijnen. Dergelijke medicijnen zijn niet verslavend en zijn veilig voor dagelijks gebruik. Uw arts kan voorschrijven controller medicijnen als je astma symptomen ervaart meer dan een keer per week, hebben de slaap onderbroken door astma complicaties, ervaring veel astma-aanvallen, of noodzaak om een ​​snelle-reliëf inhalers dagelijks gebruiken.

Luchtwegverwijders

Voor snelle verlichting tijdens een astma-episode, gebruiken redding inhalers dat Atrovent, albuterol, levalbuterol, pirbuterol of ipratropium bevatten. Als u nodig hebt om uw redding inhalator elke dag te gebruiken, zou je controller medicijnen nodig om de symptomen van astma te voorkomen. Bel de meldkamer of uw arts als u nog snel en hard ademhalen na het gebruik van uw inhalator quick-reliëf. Andere tekenen die een meer ernstige aanval kunnen wijzen zijn onder extreem snelle pols of hartslag, grijs worden van vingers en lippen, en moeite met lopen of praten.

Over-the-Counter Drugs

De veiligste astma medicijnen zijn die door uw arts voorgeschreven. Vermijd het gebruik van over-the-counter inhalers als uw arts astma gediagnosticeerd. Ze zijn niet zo effectief en misschien niet astma-aanvallen te stoppen.

Side Effects

Ontstekingsremmers en luchtwegverwijders komen in sprays, pillen, vloeistoffen, schoten en poeders. Volgens de American Lung Association, kan een aantal astma-medicijnen keelpijn, misselijkheid, nervositeit, slapeloosheid, verlies van eetlust en een verhoogde hartslag veroorzaken. Voorkomende orale corticosteroïden bijwerkingen zijn verhoogde eetlust, gewichtstoename, buikpijn, hoofdpijn, stemmingswisselingen en slaapproblemen. Gebruik van dit recept op de lange termijn zou ook kunnen verzwakken je immuunsysteem, verhogen het cholesterolgehalte, en leiden tot broze botten en staar. Raadpleeg uw arts als u zeldzame bijwerkingen, zoals wazig zien, huiduitslag, vermoeidheid van de spieren of kramp ervaren.