Veiligheid van Serrapeptase

Veiligheid van Serrapeptase

Serrapeptase een chemische uit de zijderups, wordt verkocht als een voedingssupplement en als een huis remedie voor aandoeningen waarbij ontsteking en pijn. Het wordt algemeen beschouwd als veilig voor gebruik op korte termijn.

Veiligheid Risico's

Sommige onderzoekers zijn bezorgd dat serrapeptase kunnen interfereren met de bloedstolling. Gebruik dit product niet te gebruiken als u een bloeden stoornis. Web MD adviseert niet het gebruik serrapeptase gedurende ten minste twee weken voor de operatie. Weinig onderzoek is gedaan naar de veiligheid van serrapeptase tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding; zijn veilig en niet gebruiken.

Drug Interactions

Sinds serrapeptase bloedstolling kunnen vertragen, hebben de onderzoekers niet aan het te gebruiken in combinatie met andere medicijnen die ook langzaam stollen. Rx Lijst beveelt aan medicijnen zoals heparine, warfarine, diclofenac, ibuprofen en aspirine, onder anderen.

Effectiviteit

Serrapeptase vermindert de zwelling in de wang na sinusoperatie. Sommige onderzoeken suggereren dat serrapeptase ook nuttig voor het verminderen van de zwelling en pijn geassocieerd met laryngitis en andere keelpijn voorwaarden kan en kan waardevol bij de behandeling van bronchitis of sinus pijn, maar Web MD waarschuwt dat verder onderzoek nodig is om deze te valideren claims.