Veiligheid van Passiflora Incarnata

Veiligheid van Passiflora Incarnata

Een mooie en exotische planten, Passiflora incarnata of passiebloem, van oudsher gebruikt als een geneeskrachtig kruid. Maar als u overweegt passie bloem of een kruid voor medicinale doeleinden, is het belangrijk om de veiligheid van de installatie te leren kennen.

Toepassingen

Als een kruidenmiddel, wordt passiebloem gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en als een kalmerend middel. Het wordt ook gebruikt om angst, slapeloosheid en nerveuze maag behandelen.

Side Effects

Sommige bijwerkingen kunnen optreden bij het nemen van passiebloem. Ze zijn misselijkheid, braken, snelle hartslag en slaperigheid.

Veiligheid

De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft passiebloem als veilig voor normaal gebruik goedgekeurd.

Interacties

Sinds passie bloem heeft een sterke kalmerende eigenschappen, waarbij het met andere sedativa kan de effecten versterken. Andere medicijnen kan interageren met onder andere cafeïne, antibiotica, anti-angst drugs en spasmolytica.

Voorzichtigheid

Hoewel passie bloem is op Generally Recognized As Safe (GRAS) lijst van de FDA, wees voorzichtig bij de beslissing om passiebloem als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u een ernstige nier-of leverziekte.