Veiligheid van Nattokinase

Veiligheid van Nattokinase

Nattokinase is een supplement uit een Japans eten en wordt gebruikt voor zijn anticoagulatie-eigenschappen. Echter, heeft de veiligheid niet vastgesteld door een deskundige bron. Een persoon moet altijd controleren met zijn arts voordat u begint met een supplement.

Identificatie

Nattokinase is een enzym dat in natto - een Japanse soja voedsel - volgens Dr Ray Sahel. Nattokinase voorkomt stolling van rode bloedcellen en heeft stolsel oplossende eigenschappen en. De Academie van Wetenschappen in Peking, China, meldt dat nattokinase helpt aderverkalking te voorkomen - de opeenhoping van vetafzetting op de wanden van de menselijke bloedvaten.

Waarschuwingen

Het nemen van de standaard dosis van het supplement lijkt veilig te zijn, maar onvoldoende bewijs bestaat over de veiligheid bij hogere doses, volgens RxList.com. Nattokinase geheel dienen te worden vermeden door zwangere vrouwen en mensen gepland voor een operatie, zoals een verhoogde incidentie van bloeden kan optreden.

Overige veiligheidsoverwegingen

Een persoon moet voorzichtig zijn met het gebruik van nattokinase als zij momenteel neemt anticoagulantia zoals heparine, coumadine of Plavix, WebMD waarschuwt. Het combineren van de supplement met deze of andere anticoagulantia kan het risico van kneuzingen en bloedingen vergroten. Net als bij de informatie over de RxList website, de WebMD website staat ook dat er voldoende bewijs is er niet om de veiligheid van nattokinase bepalen