Veiligheid van melatonine bij kinderen

Melatonine is een neurotransmitter afgescheiden door de pijnappelklier in de hersenen, volgens drweil.com. Dit gebeurt vooral als het donker wordt. Kinderen hebben doorgaans meer melatonine wordt natuurlijk geproduceerd in hun lichaam dan volwassenen. Hierdoor wordt de veiligheid van het nemen van aanvullende synthetische melatonine erg bekend.

Overwegingen

Er zijn tal van studies die suggereren extra melatonine suppletie kan nuttig zijn voor volwassenen die lijden aan slapeloosheid. MIT wetenschappers, geleid door Richard Wurtman, ontdekt dat 0,3 mg noodzakelijk in slaap te vallen en terug te slapen. Supplementen beschikbaar in de winkels bevatten 10 keer dat bedrag. Dientengevolge, het lichaam bouwt een weerstand. Mensen hebben dus begonnen te denken dat het niet werkt. Er zijn niet veel studies gedaan met gezonde kinderen aan het effect dat het heeft op hen te analyseren. Het is nuttig voor kinderen met neurologische slaapstoornissen geweest.

Waarschuwing

De verkoop van melatonine bestaan ​​in veel landen, maar is beschikbaar over de toonbank in de VS

Expert Insight

Dr. Brainard, een melatonine-expert bij Thomas Jefferson University in Philadelphia, staat op de website van Dr. Weil, dat wanneer melatonine is voorgeschreven aan kinderen, het is zelden in verband gebracht met bijwerkingen.

Side Effects

De bijwerkingen die zelden voordoen als gevolg van de kinderen die melatonine zijn epileptische aanvallen (vooral bij kinderen die ze hebben in ieder geval), hyperactiviteit, agitatie, gedragsveranderingen, verergering slaappatronen, nachtmerries en constipatie.

Preventie / Solution

Veiligheid van melatonine bij kinderen is niet vastgesteld. Op dit moment in het leven, moet niets elke avond om het kind te helpen slapen worden genomen. Het aanpakken van de diepere kwesties die met het slaapprobleem zou een meer effectieve manier om te gaan.