Veiligheid van Avena Sativa

Veiligheid van Avena Sativa

Avena sativa heeft een lange geschiedenis worden gebruikt als een natuurlijke remedie voor diverse kwalen. Algemeen bekend als haver, wordt deze populaire graanproducten gebruikt van het verlagen van cholesterol voor de huid exfoliëren. In tegenstelling tot andere alternatieve geneesmiddelen is Avena sativa bewezen veilig om te gebruiken voor honderden jaren

Gezondheid

Geconsumeerd, Avena sativa is een gezond voedsel leveren van vezels aan het dieet. Folklore geneesmiddel stelde het gebruik als veilige medicinale plant verlichten van depressie, vermoeidheid, hyperactiviteit, en seksuele disfunctie. De moderne geneeskunde heeft nu beschouwd als een veilige kruidenmiddel om de controle cholesterol helpen.

Cosmetica

Nadat de veiligheid van Avena sativa, heeft de FDA is goedgekeurd voor gebruik als een actief ingrediënt in over-the-counter huidbeschermende. Wel moet Avena sativa worden vermeld als colloïdaal havermout. Als werkzaam bestanddeel kunnen Avena sativa worden gebruikt huidirritaties veroorzaakt door slijtage, insectenbeten en gifsumak verlichten.

Side Effects

Tot op de dag, zijn er geen bekende bijwerkingen van de consumptie of het toepassen van een externe pak van Avena sativa. Voorts wordt Avena sativa geen wisselwerking met andere geneesmiddelen of kruiden supplementen en kan worden gebruikt in samenhang met deze. Avena sativa kan ook helpen bij het verminderen van drugsverslaving ontwenningsverschijnselen.