Veilige manieren voor tieners om gewicht te verliezen in twee maanden tijd

Veilige manieren voor tieners om gewicht te verliezen in twee maanden tijd

Vanwege de hausse in de fast food industrie, evenals computers en videospelletjes steeds populairder entertainment activiteiten, veel tieners en kinderen eten ongezond, lage voedingswaarde voedingsmiddelen en oefenen sedentaire levensstijl. Als gevolg daarvan, velen van hen zijn overgewicht of zelfs obesitas, en hebben een slechte gevoel van eigenwaarde. Ze hebben een gezonde, veilige manieren om gewicht te verliezen in twee maanden dat vereisen het maken van veranderingen in levensstijl.

Eet gezond

Veel tieners gewoon niet te eten van de juiste voeding, noch hebben zij eten van de juiste porties. We leven in een cultuur waar het is handig om snel voedsel te halen. Het probleem is dat fast food heeft een beperkte voedingswaarde en de maaltijden hebben de neiging om binnen te komen over-sized proporties.

Om gewicht te verliezen, moet tieners overwegen het eten van kleinere porties. Dit kan betekenen dat het eten van de helft van een maaltijd gedeelte in een restaurant dat zal voldoen aan hun eetlust. Ook tijdens een periode van twee maanden, moet ze proberen te bezuinigen op fast food. Beperk fastfood tot een keer per week en gekapt proporties. Dit onverzadigd vet afgesneden van de voeding tijdens de twee maanden periode.

Eten van het ontbijt is ook belangrijk. Het eten van een goede voedingstoestand ontbijt met eiwitten, volle granen en een portie of twee van fruit elke dag gedurende twee maanden zal een vliegende start met hun metabolisme en geven energie. Het zal ook helpen voorkomen dat ze later eetbuien op de dag.

Deel van het probleem is dat tieners vaak veel onverzadigd vet eten en drinken cola die veel suikers bevatten. Het doen van kleine dingen, zoals het laten vallen van frisdrank voor water en snacken op groenten en fruit in plaats van vette en suikerrijke voedingsmiddelen maken een groot verschil. In feite moet tieners moeten eten 7-9 porties fruit en groenten per dag.

Een ding tieners moet nooit doen, is te verbieden hun favoriete voedsel. Banning voedingsmiddelen zal verleiding die uiteindelijk kan leiden tot eetbuien te creëren. Het geheim is om favoriete voedsel te eten - maar met mate.

Als een tiener maakt deze veranderingen in levensstijl en houdt deze doet het voor 2 maanden, zal hij of zij een daling in gewicht aan het einde van de periode te zien.

Word Actief

Als tieners gesneden onverzadigde vetten uit hun dieet, zullen ze ontdekken dat ze meer energie. Dit is een goede zaak, want veel tieners en kinderen zijn niet actief genoeg om een ​​gezonde levensstijl te ondersteunen. Veel populaire hedendaagse activiteiten voor kinderen en jongeren onder meer televisie kijken, videospelletjes spelen of achter de computer een bezoek aan sociale netwerken. Dat zijn sedentaire activiteiten die niet veel beweging mogelijk is.

Tieners moeten actiever geworden. Dit betekent niet dat ze hebben om uit te lopen en zich aansluiten bij een teamsport, of het nemen van aerobics. Actief worden kan betekenen dat het vinden van dingen die ze willen doen, zoals zwemmen, dansen, wandelen. Alles wat krijgt hun hart te pompen en hun spieren te bewegen is een gezonde activiteit. Gedurende de periode van twee maanden, moet hij of zij manieren actief elke dag een beetje, maar als drukke academische schema's niet mogelijk is, moet hij of zij krijgt met een vriend minstens 2-3 keer per week en vind leuke activiteiten, zoals te vinden als schaatsen.

Wees realistisch over verwachtingen

Veel kinderen en jongeren, vooral meisjes, krijgen ideeën in hun hoofd over wat ze eruit moeten zien, of wat hun gewicht moet zijn. Het is beter om zich te concentreren op het zijn gezond en goed in plaats van over wat grootte bikini ze deze zomer kan dragen gevoel. Het houden van gezonde, realistische verwachtingen is belangrijk omdat, anders, tieners kunnen geobsedeerd door hun uiterlijk, en neem het op ongezonde en extreme methoden om gewicht te verliezen. Ze kunnen genieten van veel trainen, het nemen van dieetpillen, of zelfs het ontwikkelen van een eetstoornis.