Veilige Kruiden voor Vaporisator

Veilige Kruiden voor Vaporisator

Bij gebruik van kruiden met een verdamper, is het belangrijk om een ​​kruid dat niet alleen veilig inademt selecteren maar is ook gunstig voor de gezondheid. Hoewel een kruid niet giftig kan zijn bij inademing, kan bepaalde kruiden schadelijk zijn voor uw gezondheid of die schadelijk zijn voor mensen met bepaalde medische aandoeningen of allergieën. Vergeet niet dat de beste manier om veilig kruiden te gebruiken voor vaporizers is in etherische olie vorm.

Ginger

Gember is een uitstekende decongestivum dat veilig is om te gebruiken in vaporizers. Inademen gember door het gebruik van een verdamper zorgt zij als een slijmoplossend, waardoor het helpt het lichaam te verdrijven slijm en slijm.

Pepermunt

Pepermunt wordt vaak gebruikt in vaporizers omdat het werkt als een natuurlijke anti-infectief middel en helpt ook om het slijm en slijm verband met neusverkoudheid en sinusbesmettingen wissen. Pepermunt aroma's kan ook helpen om misselijkheid te elimineren en het creëren van een gevoel van mentale helderheid.

Clary Sage

Salie werkt vaak op dezelfde manier als pepermunt, maar is een goed alternatief voor mensen die niet van de sterke geur van pepermunt. Bovendien, salie heeft verzachtende eigenschappen, waardoor het vooral goed voor mensen die moeite hebben met ademhalen, omdat het kalmeert het zenuwstelsel en helpt om te ontspannen.

Lavendel

Als u last heeft van slapeloosheid, te veel stress of een ziekte die van invloed is op uw vermogen om te slapen, lavendel is een goede keuze voor gebruik in een verdamper. Lavender fungeert ook als een natuurlijk ontsmettingsmiddel, dus het helpt bacteriën in de lucht en reduceren. Echter, lavendel is zeer krachtig en dus moeten met mate worden gebruikt.