Veilig en effectieve manieren voor vrouwen om gewicht te verliezen

Veilig en effectieve manieren voor vrouwen om gewicht te verliezen

Als het gaat om vrouwen en gewichtsverlies, fad diëten gewoon niet knippen. Water gewicht, een veel voorkomend probleem voor vrouwen, is meestal de eerste om te gaan wanneer die vastzit aan de "gewicht verliezen snel" programma's. Deze diëten zijn vaak moeilijk te handhaven en daarom niet realistisch. U kunt veilig en effectief gewichtsverlies te bereiken door middel van een aantal belangrijke basisstappen.

Cut Calorieën

Volgens "Voorkomen" magazine, het gewichtsverlies vergelijking is eenvoudig. Tot £ 1 per week te verliezen, moet je een calorie tekort van 3500 calorieën, of 500 calorieën per dag te creëren. De officiële vergelijking voor de bepaling van specifieke calorieëndoel een vrouw is echter niet zo eenvoudig. Om dingen makkelijker te maken, bijhouden van alles wat je op dit moment eet, met inbegrip van dranken en snacks. Tel de dagelijkse calorie-totaal voor een hele week om uw gemiddelde dagelijkse inname te vinden. Aftrekken 500 calorieën uit dat daggemiddelde om uw doel te vinden voor het verliezen van gewicht op een veilige en effectieve tempo.

Calorieën verbranden

Hoewel niet per se nodig zijn voor het verliezen van gewicht, lichaamsbeweging helpt zeker. U kunt of snijden calorieën, verbrandt ze af door cardiovasculaire oefeningen en gewichtheffen, of doe een combinatie van beide. Vrouwen vaak uit de weg gewichtheffen uit een angst om dik. Dit is een gemeenschappelijk belang, maar is ook een misvatting. Vrouwen hebben gewoon niet de spiermassa aan grote, omvangrijke spieren te genereren. In plaats daarvan, vrouwen die gewichten tillen ontwikkelen van een mager, gespierd lichaam. Volgens de gezondheidstoestand, zal een 140-pond persoon tillen gewichten voor 30 minuten verbrandt ongeveer 109 calorieën. Verhoog de intensiteit en verhogen de calorieverbranding.

Verpakt Plannen

Er is nogal een selectie van de commerciële plannen om uit te kiezen die helpen om veilig en effectief gewichtsverlies voor vrouwen te vergemakkelijken. Plannen, zoals Jenny Craig, Weight Watchers en NutraSystem richten op gedeelten, voedings-totalen en verschillende andere factoren, zoals de glycemische index, en ze bieden voorverpakte levensmiddelen voor uw gemak. Hoewel deze plannen maken het bedienen van de planning maaltijden, en ondersteuning bieden door middel van bijeenkomsten van de groep, on-line informatie of telefonische consulten zijn er maandelijkse kosten die meestal niet onder het eten.

Overwegingen

Het is altijd verstandig om uw arts te raadplegen alvorens eventuele belangrijke wijzigingen in uw dieet of als u zal het toevoegen van fysieke activiteit. Vrouwen die borstvoeding of zwanger zou moeten met hun arts te praten over hun aanbevolen calorie-inname. Als u een harde tijd vinden van de motivatie, werf aan een vriend om te helpen bijhouden van uw vooruitgang, of beter nog, zoek een training maatje te helpen jullie verantwoordelijk houden. Leer om jezelf te belonen met andere producten dan levensmiddelen dingen. Voor kleine doelen bereikt in uw gewichtsverlies reis, trakteer uzelf op een reis naar het plaatselijke museum of neem een ​​klasse, zoals aardewerk of stijldansen.