Vegetarische diëten voor tieners

Vegetarische diëten voor tieners

Steeds een vegetarisch als tiener kan een uitdaging zijn als u woont in het huis van je ouders '. Je ouders kunnen niet vegetarisch geworden met je en het zal zeer belangrijk zijn voor u om te leren hoe om te eten in de wereld van een omnivoor is. Er zijn verschillende vegetarische diëten die je zou kunnen overwegen, wat makkelijker vast te houden aan dan anderen.

Semi-Vegetarian

Sommige tieners beslissen over een semi-vegetarisch dieet, waar ze verbruiken vis en / of pluimvee, maar geen andere vleessoorten. Sommige tieners beslissen over dit soort dieet omdat ze gezondheidsproblemen rondom varkens- en rundvlees. Anderen hebben ethische bezwaren over het eten van rund- en varkensvlees. Tieners kunnen ook willen proberen een vegetarische levensstijl zonder springen in full-force. Het eten van een semi-vegetarisch dieet laat je toe om het merendeel van de maaltijden gekookt in het huis van je ouders, zonder extra kosten te eten. Zou enkele voordelen van een vegetarische levensstijl met behoud van een grote mate van flexibiliteit.

Ovo-Lacto Vegetarian

Ovo-lacto vegetariërs geen vlees, vis of gevogelte, van welke aard consumeren, maar ze nog eten zuivelproducten en eieren. Een ovo-lacto dieet is nog relatief gemakkelijk voor de meeste kinderen en jongeren aan de stok met. Sommige tieners kunnen kiezen dit dieet om gezondheidsredenen, terwijl anderen kiezen voor het omdat ze morele problemen met het eten van vlees. Als een tiener, zou je in staat om dezelfde brood, gebak, koekjes, snacks te eten, enzovoort, dat de rest van je familie eet. Je zou in staat zijn om je 's ochtends het ontbijt granen, pudding, yoghurt, en andere soortgelijke levensmiddelen. Je kon eten roerei, omeletten, pannenkoeken en dergelijke. Hoewel je veel flexibiliteit zou hebben en waarschijnlijk geen problemen eten van de meeste van de dingen die je ouders te koken, kun je ook besluiten om tofu of soja vleesvervangers te kopen te maken voor een aantal van de eiwitten die je uit de boot valt op door het niet eten van vlees. Dit zou kunnen vereisen te praten met je ouders en hen te vragen of het krijgen van een baan naar eigen om de extra kosten voedsel compenseren.

Ovo Vegetarisch

Ovo vegetariërs eten eieren maar zuivel niet eten. Tieners worden ovo vegetariërs om uiteenlopende redenen, met sommige nemen morele kwestie met grote melkveebedrijven, en anderen met zorgen over antibiotica en hormonen in zuivelproducten. Als een ovo vegetarische, zou je in staat om eieren te eten zonder kaas, maar niet een kaas omelet. Om te compenseren voor het verlies van calcium dat de meeste tieners verbruiken door zuivel, zou je nodig hebt om uw consumptie van calcium bevattende bladgroenten, of substituut verrijkte sojamelk, yoghurt of kaas te verhogen. Deze voedingsmiddelen zou een extra last toe te voegen aan voedsel budget van je ouders en je kan hebben om te onderhandelen met hen over wiens verantwoordelijkheid het is om de extra kosten te betalen.

Lacto Vegetarian

Lacto Vegetariërs eten zuivel maar geen eieren. Veel tieners die worden lacto vegetariërs nemen morele kwestie met het idee van het eten van de eieren van een dier als je niet bereid bent om het dier zelf te eten. Als een lacto vegetarisch u niet in staat zou zijn om eieren of ei-bevattende producten, zoals gebak of ei brood eten. Je zou nog steeds in staat zijn om zuivel te eten en kon maken voor uw gebrek aan consumptie van eieren door het consumeren van meer soja-eiwit of zuivel. Dit vegetarisch dieet optie zou dezelfde kosten in rekening voor het voedsel begroting als de optie ovo-lacto en is niet zo duur als een typische ovo vegetarische voeding.

Veganistisch Vegetarisch

Tieners die worden veganistische vegetariërs geen dierlijke producten of vlees te consumeren op alle. De meeste ook leren van hun garderobe te elimineren en probeer niet voor alle producten die een dier zou kunnen hebben die nodig is om lijden te kopen. Sommige tieners kiezen om veganistisch om gezondheidsredenen te worden, maar de meerderheid hebben ethische bezorgdheid over het consumeren van dierlijke producten. Zonder eieren en zuivel in uw dieet, moet u uiterst voorzichtig zijn over het consumeren genoeg plantaardige eiwitten, calcium en ijzer te zijn. Je moet ook met uw arts te spreken en nemen alle supplementen aanbevolen voor u. Als een tiener, is je lichaam nog in de groei en ontwikkeling en je moet ervoor zorgen dat u niet missen op alle belangrijke voedingsstoffen. Als een veganist vegetariër, zou je in staat om te eten produceren allemaal dat je ouders te kopen, maar vrijwel alles wat je verbruikt moet u speciale producten zoals soja "zuivel," eiwitten substituten, en supplementen zijn. Al deze items zal sterk toe te voegen aan de familie voedsel budget, en je er verstandig aan een bron van inkomsten te vinden zou zijn, zodat u kunt helpen bij je ouders te compenseren de kosten van uw dieet.