Vegetarisch dieet voor hoog cholesterol en hoge bloeddruk

Als u het vechten hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte of hart-en vaatziekten, veranderingen in het dieet zijn vaak een eerste verdedigingslinie. Terwijl je veel tegenstrijdige informatie over welk dieet het beste is, meer en meer mensen overwegen een vegetarisch dieet voor cholesterol en bloeddruk controle kan horen. Er zijn vele variaties op een vegetarisch dieet en slimme voedsel keuzes zijn belangrijk, zelfs als je geen vlees eet. Dit geldt vooral als u gebruik maakt van uw dieet om ernstige gezondheidsproblemen te vechten.

Wat is een vegetarisch dieet?

Een vegetarisch dieet is er een die vleesproducten voorkomt. Iemand die geen vlees of gevogelte doet eten maar eet vis en zeevruchten is een pescetarian, terwijl vegetariërs die eieren, zuivel en andere dierlijke voedingsmiddelen te vermijden zijn veganistisch. Elk van deze variaties op het vegetarisme kan gezond zijn en bieden een mooie kans om een ​​dieet dat van nature in het vet en cholesterol lager dan een op vlees gebaseerd dieet te creëren. Veel vegetariërs eten natuurlijk meer volle granen, fruit en groenten zijn dan individuen die een meer standaard Amerikaanse dieet te eten.

Voordelen

Volgens de American Heart Association, vegetarische diëten lager in totaal vet, cholesterol en verzadigde vetten dan nonvegetarian diëten. Bovendien hebben verschillende studies aangetoond een lager risico op obesitas, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes bij vegetariërs dan niet-vegetariërs. Houd in gedachten dat zelfs een vegetarisch dieet ongezond kan zijn. Kies vetarm voedsel, eet een grote variëteit van voedsel en opt van vetarme of vetvrije zuivelproducten voor een gezonde balans en om uw bloeddruk en cholesterol te verlagen.

What Do Vegetariërs eten?

Als u kiest voor een vegetarisch dieet te hoog cholesterol en hoge bloeddruk te controleren, kunt u doorgaan met een gevarieerd en lekker dieet eten. Overweeg etnische voedingsmiddelen, waarvan vele zijn van nature vegetarisch. Ontdek nieuwe groenten en nieuwe manieren van voorbereiding van groenten. U kunt eiwit te krijgen van vetarme zuivelproducten, soja, bonen en peulvruchten en kleine hoeveelheden noten, maar ook volle granen. Er zijn veel vegetarische kookboeken op de markt, variërend van gastronomische mogelijkheden om snel te koken gezonde maaltijden.