Veganistisch dieet voor Fat Loss

Veganistisch dieet voor Fat Loss

Als u geïnteresseerd bent in het zijn lief voor dieren en het verliezen van gewicht zijn, dan is een veganistisch, vet-busting dieet is het juiste ding voor je. Met een strikte naleving, voormalig model Kim Barnouin beweert dat je mager in geen tijd zal zijn. Terwijl de kilo's kan glijden, kunt u in voor een full body makeover. Veganisme is niet alleen een dieet; het is een levensstijl.

Basics

Veganisten vermijden alle voedingsmiddelen geproduceerd met behulp van dieren of dierlijke bijproducten. Dit geldt ook voor vlees, vis, gevogelte, eieren, honing, zuivelproducten, gelatine en wei. Het gaat zelfs verder dan voedsel. Veganisten ook bont, leer, zijde en zelfs bijenwas voorkomen. Veganisten nemen de oorzaak van het stoppen van dierenmishandeling serieus.

Eten Staples

Neem deze basisingrediënten in een veganistisch dieet: veel biologische groenten, wat fruit en een "matige tot minimal" bedrag van de gezonde vetten in avocado's, noten, lijnzaad, zonnebloemolie en olijfolie. Groenten zijn een logische keuze; ze kunnen je vullen zonder toevoeging van veel calorieën. Fruits voor een stormloop van zoete dat is ongeraffineerde en natuurlijke, maar ook vezels die uw lichaam nodig heeft. Gezonde vetten moet worden geconsumeerd met een beetje meer matiging, afhankelijk van hoe je lichaam reageert en hoeveel het nodig heeft.

Koolhydraten

Het eten van onbewerkte, complexe koolhydraten energie aan uw lichaam. Canadese auteur en gewichtsverlies coach Craig Ballantyne legt uit: "Ik krijg mijn koolhydraten uit levend voedsel dat ook zijn rijk aan essentiële vitaminen, mineralen, vezels en enzymen." Maar de hoogte zijn van de soorten koolhydraten dat je eet wanneer het proberen om vet te verliezen.

Veg Family Magazine auteur Shayla Roberts suggereert de MacDougall Program veganistisch dieet, dat onbewerkte granen en geen meel of verfijnd sojaproducten aanbeveelt. Terwijl over het algemeen toegestaan ​​in de veganistische levensstijl, deze niet worden goedgekeurd bronnen voor gewichtsverlies op de MacDougall Plan voor veganisten.

Eiwit

Proberen een hoog eiwit, kan weinig koolhydraten veganistisch plan van het gewichtsverlies te laten vallen de kilo's snel, maar het kan niet zo duurzaam zijn. Dit plan omvat sojaproducten, seitan en nep vleesproducten. Echter faux vleesproducten heel verwerkt. Vasthouden aan de hierboven genoemde natuurlijke whole foods zal niet alleen kunt u een aantal pondjes kwijt, maar u zult waarschijnlijk beter voelen in het proces, ook.