Vanille en Tandpijn

Vanille en Tandpijn

Natuurlijke home remedies voor kiespijn in overvloed. Vanille-extract, een veelgebruikte remedie, is op grote schaal gemeld aan tandpijn verzachten wanneer pijnstillers en andere natuurlijke middelen ontoereikend zijn en het krijgen van naar de tandarts meteen onmogelijk.

Vanilla Extract Weetjes

Vanille-extract is een vloeistof bestaande uit het extract van vanillestokjes in een alcohol oplossing. Vanillestokjes zijn de vruchten van de vanille plant die groeit meestal in Mexico. Meestal gezien als een ingrediënt in de keuken kast, vanille heeft voordelen voor de gezondheid en de vele toepassingen thuis, zoals pijn, als een natuurlijke luchtverfrisser, en te helpen verlichten depressie en angst onder anderen.

De Amerikaanse Food and Drug Administration vereist dat, om voor het zuiver te noemen, moet vanille-extract een minimum van 35 procent alcohol en 13,35 gram vanillestokje per liter bevatten.

Pijnstillende eigenschappen van Vanilla

Vanille-extract bevat eugenol, een etherische olie die antiseptische en pijnstillende eigenschappen heeft. Aangezien het helder of lichtgele vloeistof wordt gebruikt in tandartspraktijken zink-oxide eugenol pasta te maken voor tijdelijke vullingen en andere tandheelkunde toepassing, is het begrijpelijk waarom vanille-extract is uitgegroeid tot een gemeenschappelijke remedie voor kiespijn. Zijn pijnstillende eigenschappen kunnen een tijdelijke verlichting van de pijn.

Heeft Vanille-extract Werk aan Tandpijn?

Hoewel het wetenschappelijk onderzoek nog niet is gevoerd om te controleren of vanille-extract werkt op tandpijn, een toonaangevende tandarts op FoxNews Health Blog, Dr Gerald P. Curatola, raadt het gebruik van vanille-extract op tandpijn bij het in te zien van de tandarts wordt uitgesteld om wat voor reden.

Het toepassen van Vanilla Extract

Vanille-extract moet aan de pijnlijke tand worden toegepast door het gieten van 3-4 druppels op een watje en zwabberen de tand en het tandvlees. Het extract kan ook direct worden aangebracht op de pijnlijke tand. Vanille-extract is veilig voor gebruik op tandjes krijgen baby's, en de voordelen kunnen verder reiken dan een tijdelijke verlichting van de pijn om een ​​kalmerend effect te bieden.

Overwegingen

Puur vanille-extract moet worden gebruikt bij de behandeling van tandpijn. Imitatie vanille wordt vaak gevonden naast pure vanille in de supermarkt eiland, maar zal geen opluchting wanneer toegepast. Pure vanille kan ook worden gekocht bij natuurlijke reformwinkels. Het gebruik van vanille-extract is een tijdelijke maatregel om de pijn te bestrijden. Follow-up met een tandarts voor tand pijn wordt aanbevolen om de algemene tandheelkundige gezondheid te behouden.