Vad är säkrare än flytande kväve för Wart borttagning?

Med nästan varje medicinskt tillstånd faktum är detsamma: vilken behandling som fungerar för vissa, kanske inte fungerar för andra. Därför är det viktigt att du talar med en läkare innan du påbörjar något vårtan bort behandling som vissa metoder kan vara farligt eller ett slöseri med pengar. De flesta sjukvårdspersonal kommer antingen att försöka frysa vårtan bort med flytande kväve eller bränna den på en koncentrerad form av salicylsyra. Det finns dock ett fåtal hemma "säkra" lösningar som du kanske vill prova innan du läkare fryser dem.

Identifiera Wart

Vårtor orsakas av ett virus som kallas HPV eller humant papillomvirus. Detta virus kan komma i en mängd olika trådar som orsakar olika typer av vårtor över hela kroppen, inklusive händer, fötter, ansikte, armar, ben, könsorgan eller bålen. Vårtor kan härma utseendet på andra allvarliga sjukdomar, vilket är varför det är viktigt att söka en läkare åsikt om du är osäker på exakt vad du behandla. Det är också viktigt att du aldrig använda en at-home botemedel för att behandla vårtor i ansiktet eller könsorganen, eftersom dessa områden är extremt känsliga och kräver vård av en läkare eller sjuksköterska.

At-home rättsmedel

En av de äldsta hem rättsmedel för vårtan bort är att använda äppelcidervinäger. Detta kan hittas på nästan alla livsmedelsbutik i kryddor eller dressing gången. För att använda denna metod, fukta en bomullstuss med vinäger och tillämpa den på vårtan med ett bandage, som ett plåster. Denna metod kan ta flera behandlingar för att döda vårtan, du vet med förändringen i färgen syns på vårtan yta.
Ett annat hem behandling är att täcka vårtan med en bit silvertejp för en till två veckor. Detta kommer inte att tillåta vårtan att "andas", vilket får den att dö.
Möjligen en av de bästa sätten att undvika att få vårtor eller död på de befintliga vårtor är att hålla ditt immunförsvar fungerar korrekt. HPV är inte olik alla andra virus. Det fungerar bäst när kroppen inte kan bekämpa den. Att undvika aktiviteter som kan försvaga immunsystemet, det vill säga, rökning, drickande, stress, dålig kost osv, kan bidra till att förhindra kroppen från att någonsin producera en vårta i första hand.