Vad är några Herbal Medicine botemedel för Gonorré?

Gonorré är en bakteriell infektion som orsakas av stammen Neisseria gonorrhoeae. Centers for Disease Control uppskattar att mer än en halv miljon människor i USA dra ihop detta sexuellt överförbar sjukdom varje år. Standard behandling kräver en runda av antibiotika i 2 till 3 månader. Växtbaserade behandlingar för detta tillstånd är bäst används som ett komplement till antibiotika för att öka deras effektivitet. Eftersom många växtbaserade behandlingar som anges ger liknande förmåner, är det inte nödvändigt att ta varje som listas för behandling av en viss aspekt av tillståndet. Diskutera växtbaserade behandlingar du tar med din läkare.

Örter för Fighting gonorrébakterien

Arjuna: ta 500 mg tre gånger dagligen. Berberis, coptis, goldenseal och Oregon graperoot alla innehåller liknande ämnen som dödar bakteriestammar. Det är inte nödvändigt att ta alla av dem; en är tillräcklig. Användning i tinktur form och ta 15 till 30 droppar i en fjärdedel kopp vatten tre gånger om dagen. Använd inte dessa örter om du är gravid eller har några gallblåsan sjukdomar. Specifikt undviker goldenseal om du har någon form av hjärtfel eller glaukom. Scutelleria; ta 2000 mg tre gånger dagligen. Undvika denna ört om du har diarré.

Örter för att stärka immunförsvaret

Astragalus tinktur: ta enligt anvisningar på etiketten. Grönt te: ta 250 till 500 mg dagligen. Du kan använda Reishi svamp i kapsel eller tinktur form. Om du använder kapslar, ta 150 till 300 mg tre gånger dagligen, eller använda 30 till 60 droppar tinktur två gånger om dagen. Använd vitlök extrakt kapslar två eller tre gånger om dagen i en dos av 400 mg per gång.

Traditionella kinesiska formler

Dessa formler används allmänt för behandling av gonorré. Ta enligt anvisningar på produktetiketten.

Dong Quai, Gentiana, Longdancao och Aloe Pill behandlar gonorré och är särskilt användbart om du också har en herpesinfektion. Använd inte om du försöker bli gravid. Åtta ingrediens Pill med Rehmannia ökar urinering och hjälper till att spola ut de störande bakterier. Pion och lakrits behandlar gonorré som kompliceras av kramper, buksmärta och / eller smärta runt anus. Du bör undvika denna formel om du har några östrogenkänsliga sjukdomar såsom bröstcancer, endometrios eller fibrocystiska bröst.

Andra Nyttiga Kosttillskott

Andiropa och Copaiba olja lindra rektal och vaginal inflammation. Ansök till de drabbade områdena så ofta som det behövs. Använd B-komplex vitaminer för immun stöd. Ta enligt anvisningar på produktetiketten Omega-3 fettsyror är bra för immunitet och minskar inflammation. Ta två kapslar eller en tsk. fiskolja två eller tre gånger om dagen. Probiotika, även känd som "vänliga bakterier," är bra för immunitet och spola ut skadliga bakterier. Använd enligt anvisningar på etiketten. Vitamin C och coenzym Q10 båda erbjuder immun stöd. Ta 1000 mg 1-3 gånger per dag och 100 till 200 mg vid sänggåendet.

Överväganden

Det är mycket viktigt att avsluta loppet av antibiotikabehandling, så att du till fullo kan eliminera bakterier från kroppen och minska risken för att det utvecklar någon form av motstånd. Inte producera överskott av järn i kroppen genom att ta järntillskott. Järn är nödvändigt för tillväxten av många typer av bakterier. Denna STD är mycket smittsam, och om du delta i sexuell aktivitet, se till att använda kondom med nonoxynol-9 smörjmedel.