Vad är kinesisk Magnetic Suction cupping?

Sug koppning är en del av traditionell kinesisk medicin (TCM). Ursprungligen var horn nötkreatur användas som "koppar" som en alternativ form till kirurgi. Tanken bakom koppning är att avge värme genom kopparna, med hjälp av undertryck, suga eller absorbera gifter från huden och på så sätt koppla stela muskler och vävnader och stimulera blodcirkulationen. Idag har koppning utvecklats från enkla boskaps hornen för användningen av magnetiska produkter; dock fortfarande behåller principen om alternativa healing.

Identifiering

Magnetiska sugkoppar är enskilda koppar med en klämvakuum lampa fäst på toppen. Varje kopp innehåller en magnetisk spets eller "nål" insida.

Funktion

Principen bakom att använda magnetiska nålar är att justera orienteringen av norra och södra poler i kroppen för att skapa en likvärdig och balanserad stimulans med hjälp av akupressur punkter.

Funktion

Magnetisk sug koppning innebär inte piercing huden. Den magnetiska spetsen stannar inom koppen och förblir fast på huden.

Behandling

Tillfälliga lila cup markeringar på huden är det normala efter den terapeutiska behandlingen och försvinner inom ett par dagar.

Behandling

Många använder detta alternativ behandling för att läka olika åkommor, inklusive förkylning, muskelvärk, astma, sömnlöshet och till och med att stödet i viktminskning.