Vad är en Activator Justera instrumentet?

Den Activator justera instrumentet är ett medicinskt instrument som används av kiropraktorer i arbetet med att lindra vissa typer av ryggproblem. Den Activator sägs vara särskilt användbart för att reparera spinal gemensamma dysfunktion.

Funktion

En kiropraktor kan använda en aktivator för att göra små men även justeringar av patientens ryggrad. Instrumentet är utformat för att administrera små, snabba, kontrollerade skurar av dragkraft till ryggraden och dess stödjande muskler, vilket gör kiropraktorer att åter rikta ryggraden snabbt, enkelt och exakt.

Fördelar

Fart och kontroll nämns som de främsta fördelarna med Activator. Eftersom Activator s justeringar kommit så snabbt, tillverkaren --- Activator Methods --- säger på sin hemsida, ryggmusklerna är mycket mindre sannolikt att spänd under justeringen. Detta sägs göra processen mindre smärtsam och mer effektiv övergripande. Aktivatorn är också användas för att isolera och rikta problemområden.

Överväganden

Den Activator justering Instrumentet är avsett att användas enbart av kiropraktik läkare som har certifierats officiellt av Activator Methods. Kiropraktorer delta i seminarier för att bekanta sig med tekniken, det bästa sättet att använda den, och metoder för praktisk tillämpning.