Vaak Spinnen in het huis gevonden

Vaak Spinnen in het huis gevonden

Huis spinnen schrikken mensen vaak omdat ze worden gezien in het huis. Ze komen in verschillende maten, en sommige zijn giftig. Weten welke spinnen in het huis zijn giftig kan u helpen om ze te vermijden. De meeste spinnen buiten te leven, maar er zijn enkele soorten die leven in het huis en verplaatsen naar verschillende locaties binnen het huis.

De Common House Spider

De meeste mensen hebben spinnenwebben opgevallen in de hoeken van een kamer of zich uitstrekt over een plafond. De gemeenschappelijke huisspin bouwt deze webben. Deze soort, die kan groeien tot een inch, een grijsachtig bruine lichaam met vlekken op zijn poten. De gewone huisspin is niet giftig en bijt bijna nooit tenzij geprovoceerd.

The Brown kluizenaar

De bruine kluizenaar kan gemakkelijk in een huis worden genomen zonder opgemerkt te worden. Deze soort houdt ervan om in zakken, dozen en andere voorwerpen die worden uitgevoerd in het huis te verbergen. Bruine kluizenaar spinnen soms verstoppen in opgevouwen kleding, lakens en dekens. Ze zijn licht tot donker bruin van kleur en hebben kleine haartjes op hun benen en lichaam. Je kunt ze herkennen uit een kenmerkende viool vorm op de bovenbuik. De bruine kluizenaar is een uiterst giftige spin dus het is best om voorzichtig te zijn als u er een in uw huis te spotten. Een beet van deze spin vereist onmiddellijke medische aandacht. Het gif kan ernstige inflammatoire huidreacties, en meer zelden bloedstolsels, nierschade en zelfs de dood bij jonge kinderen te produceren.

De Jumping Spider

Deze spinnen maken hun weg in een huis wanneer de temperaturen beginnen te buiten te laten vallen. Ze kijken en wachten op prooi spring dan op het in plaats van te wachten tot aan het spinnenweb komen. Het springen spin is niet giftig, maar kan bijten als hij in het nauw gedreven voelt. Springspinnen zijn te vinden in het huis rond plafonds, deuren en andere gebieden.

Black House Spider

Deze spinnen worden vaak gezien rond gebieden, zoals de badkamer, ramen en lampen als het licht van deze gebieden aan te trekken van hun prooi. Dit is een zwarte spin die ongeveer een halve inch groot. Ze zijn giftige spinnen, maar hun beet is niet als gevaarlijk beschouwd voor de meeste mensen. Als symptomen zoals koorts, lichamelijke pijn en misselijkheid optreden, moet een persoon een arts de behandeling meteen.

De Sac Spider

Deze spinnen worden niet gezien maken webben. Ze hebben meestal verstoppen ergens in het huis, in de bovenste hoeken van een kamer dicht bij het plafond. Ze zullen bijten als ze geprovoceerd worden. De beet kan pijnlijk zijn, waardoor zweren te verschijnen. Medische hulp is nodig om besmetting te voorkomen.