Vaak Bed Bugs

Vaak Bed Bugs

Verschillende soorten bed bugs bestaan ​​die allemaal voeden vogel of zoogdier bloed. Als mensen praten over een heropleving van bed bug besmettingen in de Verenigde Staten, echter, verwijzen zij naar de gemeenschappelijke bed bug, of Cimex lectularius. Na een periode van ongeveer 30 jaar van virtuele uitroeiing in Noord-Amerika, heeft dit bloed sucker weer verschenen en is snel een plaag van huiseigenaren, hotels, ziekenhuizen en andere instellingen.

Kenmerken

Lijken op hout teken, volwassen bedwantsen zijn vleugelloze, platte, bruine insecten die groeien tot ongeveer 1/4 inch lang. Na het eten van bloed, hun lichaam verlengen en veranderen van kleur om een ​​paarsachtig rood. Hoofdzakelijk actief is in de nacht, bed bugs besteden het daglicht uur ingeklemd kleine spleten, vooral in matrassen, hoofdeinden en lattenbodems.

Resurgance

Bed bugs zijn leven met de mens al eeuwen en werden in de klassieke schriftelijk dating genoemd terug naar Aristoteles. Vooruitgang in de hygiëne en de introductie van pesticiden zoals DDT vrijwel geëlimineerd bed bug bevolking in de Verenigde Staten na de Tweede Wereldoorlog. Verschillende factoren, zoals een toename van de internationale reizen en de veranderingen in de moderne ongediertebestrijding praktijken, hebben gecombineerd leiden tot terugkeer van het insect.

Identificatie en Behandeling

Alleen sommige mensen ontwikkelen fysieke kenmerken van bed bug bites, dus is het vaak noodzakelijk om te zoeken naar andere tekenen van een besmetting, vooral bloed vlekken of donkere vlekken van uitwerpselen bed bugs '. Zwaar besmette gebieden zal een identificeerbare muskusachtige geur uitstralen. Bed bugs zijn zo veerkrachtig is het moeilijk om een ​​besmetting te beheersen, zonder een professional. Ongediertebestrijding professionals zullen bewoners vragen op te ruimen rommel waar de bugs gemakkelijk kan verstoppen.